Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Törkeä temppu! Olympiavoittaja valehteli sairastavansa syöpää – Jäi kiinni nololla tavalla

Eric Lamaze jäi kiinni väärennettyjen todisteiden esittämisestä
AOP

Hevosurheilumaailmassa kuohuu parhaillaan kovasti olympiavoittaja Eric Lamazen ympärillä. Tuoreiden tietojen mukaan Lamaze olisi esittänyt oikeudelle väärennettyjä tiedostoja, joilla tämä pyrki viivästyttämään itseään koskevaa oikeudenkäyntiä.

Kanadalaisen esteratsastajan Eric Lamazen epäillään valehdelleen syöpädiagnoosistaan. Lamaze on parhaillaan oikeudenkäynnissä, missä miestä epäillään valheellisen tiedon antamisesta kolmessa hevoskaupassa. Mies vaati oikeudenkäynnille lykkäystä vedoten etenevään syöpäänsä ja välitti oikeudelle kolme tiedostoa todisteeksi sairaudestaan.

Lamaze on olympiavoittaja Pekingin vuoden 2008 olympialaisista. Vuonna 2019 kanadalainen kertoi sairastuneensa aivosyöpään vuoden 2017 lopulla. Itseään koskevassa oikeudenkäynnissä Lamaze toimitti oikeudelle kolme kirjettä, joiden väitettiin olevan brysseliläiseltä syöpäklinikalta. Kirjeissä kuvailtiin miehen sairautta ja yhdessä oli lausunto belgialaiselta kirurgilta.

Lamazea hevoskaupoista syyttävä hevostalli epäili miehen oikeudelle toimittamia todisteita ja palkkasi yksityisetsivät tutkimaan niiden todellisuutta. Epäilykset osoittautuivat oikeiksi, sillä yhden kirjeen allekirjoittanut lääkäri kiisti täysin tavanneensa Lamazen tai kirjoittaneen kirjettä. Muissakin tiedostoissa oli epäjohdonmukaisuutta sekä epäilyttäviä kohtia.

Lamaze kommentoi tapausta kanadalaiselle Toronto Starille ja myönsi “tehneen pienen virheen” tiedostojen kanssa. Mies kuitenkin vakuutti sairastavansa todella syöpää.

– Ette tule löytämään mitään todisteita, sillä minulla oikeasti oli syöpä, Lamaze kertoi.

– Olinko petollinen joissain asioissa suojellakseni joitakin lääkäreitä ja suojellakseni sitä ja tätä? Totta kai olin, mies totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut