Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-tähti potku-uhan alaisena? – “En osaa sanoa, mistä on kyse”

Lance Stroll
AOP

Entinen F1-kuljettaja, Nico Rosberg uskoo, että Aston Martinin tulisi mahdollisesti harkita Lance Strollin erottamista. Fernando Alonso on pystynyt tekemään hyvää tulosta, mutta Stroll ei ole pystynyt kunnolla haastamaan kokenutta espanjalaista.

Lance Strollin valmistautuminen F1-kauteen ei sujunut parhaissa mahdollisissa merkeissä. Kanadalainen mursi ranteensa pyöräilyonnettomuudessa, jonka myötä hän missasi kauteen valmistavia testejä ja joutui ajamaan useamman GP:n puolikuntoisena.

Strollin tuloskunto on merkillisesti heikentynyt hänen toivuttuaan loukkaantumisestaan. Miehen vaisut suoritukset ovat vaikuttaneet negatiivisesti Aston Martinin tekemiseen.

Vuoden 2016 maailmanmestari, Nico Rosbergin mielestä kovien ratkaisujen tekemistä tulisi harkita tiimin sisällä.

– En ole varma, mitä Strollille on tapahtunut, sillä hän on kelpo kuljettaja. Hän pystyi alkukaudella vastaamaan Fernandon (Alonso) vauhtiin. Kun Fernando ylsi kolmanneksi, hän ajoi viidenneksi tai kuudenneksi.

– En osaa sanoa, mistä on kyse, mutta Aston Martinilla ei ole pitkällä tähtäimellä varaa siihen, että toinen kuljettajista on näin paljon perässä. Lancen on joko nostettava suoritustasoaan tai sitten heidän on harkittava muita vaihtoehtoja tiimin kakkoskuljettajaksi.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1