Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Voiko nelinkertaisen maailmanmestarin paluu sittenkin toteutua? – “Kaikki riippuu haasteesta”

Sebastian Vettel
AOP

Sebastian Vettel lopetti menestyksekkään F1-uransa kauden 2022 jälkeen. Saksalaisen paluulla on spekuloitu tämän jälkeen runsaasti, mutta toistaiseksi kaikki on ollut huhujen asteella. Nyt mies itse kuitenkin myöntää, että ei ole sulkenut täysin ovea kilparadoille palaamisen suhteen.

F1:n maailmanmestaruuden neljä kertaa voittanut Sebastian Vettel jätti kilparadat taakseen noin vuosi takaperin. Miehen on kuitenkin uskottu haaveilevan paluusta tositoimiin eläkkeeltä Kimi Räikkösen, Nigel Mansellin ja Fernando Alonson tavoin.

– En voi sanoa ’’ei’’, koska en voi tietää sitä, Vettel paljastaa Sky Sportsin haastattelussa.

– Luultavasti joku heistä (Räikkönen, Mansell, Alonso) olisi vastannut kysyttäessä kieltävästi, mutta he kaikki tekivät paluun, joten minäkään en voi poissulkea sen mahdollisuutta.

– Paljon riippuu siitä, milloin se olisi mahdollista, sillä 36 ikävuotta tarkoittaa, ettei miettimisaikaa ole enää kymmentä vuotta. Ehkä ajattelen sitä jossain vaiheessa, mutta kaikki riippuu haasteesta. Paluu ei ole kuitenkaan tällä hetkellä mielessäni.

– Nautin omalla tavallani tästä tilanteesta, joka pakottaa minut miettimään, mitä haluan seuraavaksi tehdä. Tämä on mielestäni jokaisen entisen urheilijan suurin haaste.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1