Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Fernando Alonsolle kovaa kuittia entiseltä maailmanmestarilta: “En pidä siitä yhtään”

Fernando Alonso
AOP

42-vuotias Fernando Alonso on saavuttanut 20-vuotisella F1-urallaan legendan aseman lajissa. Kaikkia kaksinkertainen maailmanmestari ei kuitenkaan ole pystynyt vakuuttamaan.

Vuoden 1979 F1-maailmanmestari Jody Scheckterin mukaan Alonsoa nimittäin ylistetään mediassa ja keskusteluissa liikaa.

– Fernando on selvästi erittäin hyvä, Scheckter alusti keskustellessaan Alonson urasta Stats Performin kanssa.

– En pitänyt joistakin asioista, joita hän teki uransa alussa. En itse asiassa pitänyt niistä laisinkaan.

Scheckter ei keskustelussa avaa tarkemmin tapahtumia, joista eteläafrikkalainen ei pidä, mutta pohjaa mielipiteensä miehen yliarvostuksesta niihin.

– Mutta hän on hyvä, hän on aggressiivinen. En usko, että hän on niin hyvä kuin media antaa ymmärtää. Mutta hän tekee nyt hyvää työtä.

Alonso ajaa parhaillaan 20. kauttaan F1-sarjassa. Espanjalaiskuljettaja on eläköitynyt F1-sarjasta jo kertaalleen vuonna 2018, mutta päätti vielä pukea ajohanskat uudelleen käteensä.

Alonso on parhaillaan kuljettajien MM-sarjassa kolmantena ja espanjalainen on ajanut Aston Martinille seitsemän palkintopallisijaa tällä kaudella.

Huolimatta loistavasta alusta, Aston Martin on kuitenkin pudonnut valmistajien sarjassa neljänneksi. Alonson sijaan paine ja katseet kohdistuvat kuitenkin tällä hetkellä tallin toiseen kuljettajaan, Lance Strolliin, joka on jäänyt jo 123 pistettä kokeneesta tallikaveristaan. Kanadalaiskuljettajalle on jopa väläytelty potkujen mahdollisuutta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1