Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Red Bullille katastrofi Singaporessa! – Hurja kolari sekoitti pakkaa aika-ajoissa

Lance Strollin kolaroinnin jälkiä korjattiin Singaporessa pitkään
AOP

Singaporen aika-ajoista ei draamaa ja tapahtumia puuttunut.

Ferrarin Carlos Sainz pääsee starttaamaan sunnuntain kilpailuun paalupaikalta. Vierelleen espanjalainen saa Mercedeksen George Russellin.

Ferrarin vahvan päivän kruunasi kolmanneksi aika-ajoissa ajanut Charles Leclerc. Kärkiviisikon täydensivät McLarenin Lando Norris sekä Mercedeksen Lewis Hamilton. Yksi päivän suurimpia onnitujia oli lähtöruutuun kuusi ajanut Haasin Kevin Magnussen.

Päivän kuumin puheenaihe oli kuitenkin Red Bull, jolle aika-ajot oli katastrofi. Niin Max Verstappen kuin Sergio Perezkin jäivät molemmat Q2:seen. Daniel Ricciardon tuuraajana ajava AlphaTaurin Liam Lawson pudotti loistavalla kierroksella aivan Q2:n lopussa Verstappenin kärkikymmenikön ulkopuolelle.

Molempien Red Bull kuljettajien tekeminen aika-ajoissa näytti hankalalta ja kuljettajista paistoi turhautuminen.

Red Bullin viikonloppu saattaa synkentyä vielä entisestään, sillä FIA tutkii Verstappenia estämisestä. Hollantilaista saattaa siis vielä odottaa kolmen lähtöruudun rangaistus, mikä jättäisi kolmatta maailmanmestaruuttaan metsästävälle miehelle ison työn sunnuntaille.

Alfa Romeo Valtteri Bottas jäi aika-ajojen ensimmäiseen osioon ja starttaa sunnuntain kilpailuun lähtöruudusta 16. Aika-ajojen ensimmäistä osiota sotki huolella Aston Martinin Lance Strollin kolarointi, jonka jälkiä korjatessa meni pitkään. Mies itse selvisi onneksi hurjan näköisestä kolarista ehjänä.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1