Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Tästäkö on kyse? – Dana White ottaa kantaa McGregorin tilanteeseen: “Pelkkä tosiasia”

Conor McGregor
AOP

Conor McGregorin paluusta kehiin ei ole edelleenkään täyttä varmuutta. Irlantilaisottelijan tulevaisuudella on spekuloitu runsaasti. Dana White ottaa kantaa lajin supertähden tilanteeseen.

Conor McGregor kuuluu kiistatta UFC:n kaikkien aikojen parhaiden ottelijoiden joukkoon. Entinen kahden painoluokan mestari nousi raketin lailla lajin huipulle ottaen lukuisia kovia päänahkoja.

Näyttävistä tyrmäyksistä tunnetun irlantilaisen urakäyrä on kuitenkin kääntynyt viime vuosina jyrkkään laskuun. Mies on hävinnyt kolme neljästä edellisestä ottelustaan, eikä häntä olla nähty kehässä yli kahteen vuoteen.

Dustin Poirierille kärsitty tappio näytti syösseen McGregorin syviin vesiin, eikä seuraavasta ottelusta ole edelleenkään varmuutta. UFC:n presidentti, Dana White kertoo oman mielipiteensä siitä, miksi McGregorin loisto on alkanut hiipumaan.

– Kun tietty rahamäärä on saavutettu, se muuttaa kaiken. Valtavien summien saavuttamisen jälkeen voi olla vaikeaa löytää uudelleen motivaatiota kovalle työnteolle ja harjoittelemiselle. Siitä on McGregorin kohdalla kyse.

– Tämä ei ole syytös häntä kohtaan, vaan pelkkä tosiasia. Nälkä ja omistautuminen kärsivät ja hän on tästä loistava esimerkki. Hän on saavuttanut kaiken haaveilemansa. Niin se vain menee.

Lähde: Bloody Elbow

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit