Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Ruotsin ihmemies Armand Duplantis kertasi hurjaa ME-hyppyään: “En muista koko hyppyä”

Armand Duplantis paransi omaa maailmanennätystään Timanttiliigan finaaleissa
AOP

Ruotsin kirkkain yleisurheilutähti Armand ‘Mondo’ Duplantis päätti kautensa melkoiseen pamaukseen Timanttiliigan finaalissa Eugenessa. Ruotsalaistähti paranteli nimittäin jälleen miesten seiväshypyssä omaa maailmanennätystään ja kirjasi uudeksi ME-tulokseksi 6.23.

– On huonompiakin tapoja päättää vuosi. Se tuntuu hyvältä – lähteä pamauksella, Armand Duplantis iloitsi ME-tuoksen jälkeen.

Jo seitsemännen kerran ME-tulosta parannellut Duplantis sai Eugenen yleisön pidättämään hengitystään, sillä mies hipaisi rimaa ja se jäi uhkaavan näköisesti heilumaan kannattimille. Rima pysyi kuitenkin ylhäällä ja patjalle pudonnut Duplantis pinkoi riemuissaan juhlimaan ylitystä.

– En edes muista hyppyä. Ihan totta… tiesin vain, että se oli täpärällä, mies myönsi tv-haastattelussa.

– Riman yllä tiesin olla panikoimatta, koska ymmärsin, että minun piti puristaa vielä vähän yli. En tiedä, vilkaisin vain ylös ja rima oli yhä siellä – en tiedä, vaikea selittää.

Täysin ylivoimainen Duplantis kisaa käytännössä kisassa kuin kisassa vain itseään vastaan. Mies yritti ME-tulosta myös Budapestin MM-kisoissa onnistumatta sen ylityksessä kuitenkaan vielä tuolloin.

Eugenessa, samalla stadionilla, missä mies viimeksi paranteli ulkoratojen ME-tulosta MM-kisoissa, Duplantis laittoi nyt vielä kaksi senttiä paremmaksi. Aiemmin tänä vuonna mies oli jo ylittänyt 6.22 Ranskassa hallikisassa.

Timanttiliigan finaalissa hopeaa hypännyt Filippiinien EJ Obiena jäi ruotsalaisesta 40 sentin päähän tuloksella 5.82. Yhdysvaltain Sam Kendricks oli kolmas tuloksella 5.72.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu