Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Uskomaton finaali! – Snooker-tähti luopui palkinnostaan: “Annan ne aina pois”

Ronnie O'Sullivan
AOP

Snookermaailman väriläiskä, Ronnie O’Sullivan kertoo aikovansa luopua kaikista palkinnoistaan ennen kuolemaansa. Irlantilaislegenda voitti sunnuntaina Shangain Masters-turnauksen finaalissa Luca Brecelin lukemin 11-9.

Ronnie O’Sullivan tunnetaan snookertaitojensa lisäksi suorapuheisuudestaan ja mies jatkoi jälleen sunnuntaina tutulla linjalla.

O’Sullivan, jota pidetään yleisesti yhtenä kaikkien aikojen parhaista pelaajista, sai lisää täytettä palkintokaappiinsa vietyään Shanghain Masters-turnauksen nimiinsä. Irlantilainen kertoi Daily Mailin mukaan valmistautuvansa kuolemaansa ja aikovansa luopua kaikista palkinnoistaan.

– Annan tämän pokaalin ystävälleni, joka avaa klubin tänne Kiinaan. En ole juurikaan kiinnostunut palkinnoista. Annan pystini aina pois. Kaverillani, Paulilla on yksi ja yhden annoin yleisössä olleelle pojalle.

– En halua, että 70- tai 80-vuotiaana minulla on enää mitään muistoesineitä. Valmistaudun kuolemaan – osa siitä on sitä, etten halua snooker-juttuja. Ne saavat kaikki lähteä.

O’Sullivan oli Shanghain finaalissa 4-3 tappioasemassa belgialaista Luca Breceliä vastaan, mutta nousi lopulta 11-9 voittoon. Irlantilainen otti näin ollen jo neljännen peräkkäisen mestaruutensa kyseisestä turnauksesta. Koko uransa aikana O’Sullivan on voittanut Kiinan turnauksen viisi kertaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut