Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Mercedes-tähti pilasi voittomahdollisuutensa viimeisellä kierroksella: “Pienikin huolimattomuus saattaa kostautua”

George Russell
AOP

George Russellin urakka Singaporen GP:ssä päättyi karmaisevalla tavalla, kun mies kolaroi autonsa viimeisellä kierroksella menettäen voittomahdollisuutensa. Entinen F1-pilotti, Timo Glock syyttää Russellia huolimattomuudesta.

Kaikki näytti Mercedeksen kannalta hyvältä vielä Singaporen osakilpailun viimeiselle kierrokselle asti. Tällä kaudella täysin omissa nopeuksissaan ollut Red Bull oli jäänyt kauas taakse ja George Russell oli mukana GP:n voittotaistelussa.

Lopulta Mercedeksen oli kuitenkin tyytyminen Lewis Hamiltonin kolmanteen sijaan, sillä Russell ajoitti jarrutuksensa väärin törmäten rata-aitoihin. Tämän myötä voitto karkasi Ferrarin Carlos Saintz Jr:lle ja toiselle sijalle nousi McLarenin Lando Norris.

Entinen F1-kuljettaja, Timo Glock oli pettynyt Russellin suoritukseen.

– Mercedes otti suuren riskin George Russellin kanssa. He tavoittelivat voittoa laittamalla kaikki munat samaan koriin. Russell ajoi kuin viimeistä päivää yltääkseen voittoon. Sitten hänelle sattui pieni huolimattomuusvirhe. Siihen asti hän oli ajanut täydellisesti, Glock totesi Daily Mirrorin mukaan.

– Singaporen kaltaisella radalla pienikin huolimattomuus saattaa kostautua pahimmalla mahdollisella tavalla. Jopa viimeisellä kierroksella.

Ferrari sai voittonsa myötä kurottua Mercedestä kiinni valmistajien pistetaulukossa. Tällä hetkellä tiimien välillä on 24 pinnaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1