Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Siirtohuhujen keskiössä oleva rallitähti vihjasi tulevaisuudestaan: “Ei ole mikään salaisuus”

Sebastien Ogier on tyytyväinen asemaansa Toyotalla
AOP

Rallin MM-sarjan siirtohuhut vellovat villeinä ja niiden keskiössä on erityisesti Toyotan Sebastien Ogier. Kahdeksankertainen maailmanmestari katkoi kuitenkin ainakin osittain huhuilta siivet todeten, ettei tällä “ole mitään tarvetta muuttaa tilannetta juuri nyt”.

Sebastien Ogier on yhdistetty spekulaatioissa ainakin Hyundaihin, missä kahdeksankertainen maailmanmestari otettaisiin varmasti ilolla vastaan. Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala on kuitenkin myös tehnyt selväksi, että tallissa halutaan Ogierista pitää kiinni.

Vuoden 2021 maailmanmestaruuden jälkeen Ogier on ajanut Toyotalla osa-aikaisena kuljettajana. Ratkaisu on mahdollistanut, että mies on pystynyt viettämään muun muassa enemmän aikaa perheensä kanssa. Ogier alleviivasikin, että on tyytyväinen nykyiseen tilanteeseensa, eikä näe muutokselle tarvetta.

– Minulla ei ole mitään erityistä ilmoitettavaa. Ei ole mikään salaisuus, että olen tällä hetkellä tyytyväinen ohjelmaani, ranskalaistähti kertoi Motorsportin haastattelussa.

– Ei ole myöskään mikään salaisuus, että keskustelemme jatkamisesta samaan tapaan.

Tällä kaudella Ogier on osallistunut kuuteen osakilpailuun ja voittanut niistä kolme. Kokenut ranskalaistähti tietää, että kesä on rallissakin villiä siirtohuhujen aikaa.

– Tässä lajissa ilmeisesti tarvitaan huhuja kesäksi. Uskoakseni tällä huhulla ei ollut kovin vankkaa pohjaa.

– Tunnen useita henkilöitä Hyundailta. Ehkä joitain keskusteluita aloitettiin, koska toimin itse itseni managerina. Voi siis käydä niin, että juttelen ihmisille, koska se ei maksa mitään, Ogier avasi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Ralli