Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Entiseltä F1-tähdeltä tyly arvio Sergio Perezin asemasta Red Bullilla: “Ei tarvitse olla tiedemies tajutakseen…”

Sergio Pérez
AOP

Entinen F1 -kuljettaja Ralf Schumacher uskoo, että Max Verstappenin ja Sergio Perezin väliset erimielisyydet johtavat siihen, että Red Bull purkaa meksikolaiskuljettajan sopimuksen tämän kauden jälkeen.

Ralf Schumacherin mukaan Max Verstappenin ja Sergio Perezin välinen suhde ei ole ollut entisellään enää vuoden 2022 Monacon GP:n jälkeen, missä Perezin väitettiin törmänneen tahallaan esteisiin saadakseen punaisen lipun ja varmistaakseen itselleen paalupaikan.

– Näyttää siltä, että Max Verstappenin ja Sergio Perezin suhde ei ole enää sitä, mitä se oli ennen, saksalainen sanoi Formel1.de:n haastattelussa.

– Mitä siellä sitten tapahtuikin, niin luulen, että Max ei ottanut sitä hyvin, Schumacher totesi Monacon vuoden 2022 osakilpailun tapahtumista.

Perezin asema Verstappenin tallikaverina ei ole ollut helpoimmasta päästä. Hollantilainen on väistämättä matkalla kohti kolmatta peräkkäistä maailmanmestaruuttaan ja on hallinut F1-sarjaa tällä kaudella ylivoimaisesti.

Perez puolestaan ei ole nauttinut samalla tavalla Red Bullilla suosiota ja esimerkiksi tallin neuvonantaja Helmut Marko on useaan otteeseen tällä kaudella kritisoinut todella tiukkaan sävyyn meksikolaisen otteita. Red Bullia on myös syytetty muiden tallien toimesta autonsa optimoimisesta ainoastaan Verstappenille.

– Kun vertaa sitä, mitä Max saa Red Bullilla irti ja mitä Sergio saavuttaa… Ei tarvitse olla tiedemies nähdäkseen, että kaksikon tiet erkanevat, Schumacher tuumi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1