Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Esapekka Lapin paikka Hyundailla vaarassa? – Tallipäälliköltä tyhjentävä vastaus Rallit.fille: “En sano sitä ääneen”

Cyril Abiteboul avasi Hyundain kuljettajatilannetta
AOP

Rallin MM-sarjan tallit kartoittavat parhaillaan ensi kauden kokoonpanojaan ja pyörittelevät tulevan kauden kuljettajasopimuksia. Myös Hyundailla on pakka ensi kaudelle vielä melkoisen avoinna.

Hyundain tallipäällikkö Cyril Abiteboul avasi Rallit.fi -sivustolle tallin kuljettajatilannetta ja paljasti, että muutoksia saattaa olla luvassa.

Tämän kauden kuljettajista ainoastaan Thierry Neuvillella on jatkosopimus ensi kaudelle. Tallin kakkoskuljettajana ajanut Esapekka Lappi sekä kolmosauton ajovastuuta vaihdelleet Dani Sordo ja Teemu Suninen ovat ilman jatkosopimuksia.

Siirtohuhuissa Hyundai on yhdistetty muun muassa M-Sport Fordin Ott Tänakiin sekä Toyotan Sebastien Ogieriin. Abiteboul vihjasi kommenteillaan, että keskusteluja mahdollisista siirroista käydään parhaillaan.

– Rallimaailma on todella pieni, joten on luonnollista, että kaikki puhuvat kaikkien kanssa tulevaisuudesta. Näemme hieman myöhemmin, mitä tuleman pitää, mies kertoi Rallit.fi -sivustolla.

Sitä, kenet Abiteboul haluaisi talliin ensi kaudeksi, mies ei paljasta.

– Tiedän vastauksen [kenet haluan], mutta en sano sitä ääneen.

Hyundailla kuljettajapaikkoihin vaikuttaa myös se, ajaako talli ensi kaudella MM-sarjaa kolmella vai neljällä autolla.

– Mietimme parhaillaan sitä, tuommeko ensi vuonna mukaan neljännen auton. Se olisi mielestämme strategisesti hyvä asia sekä lyhyellä että pidemmällä aikavälillä, ranskalainen pohdiskeli.

– Odottakaa vielä muutama viikko, ja sitten meillä on ehkä vastauksia annettavana.

Abiteboulin mukaan talli olisi halukas jatkamaan Lapin kanssa yhteistyötä, mutta mitään konkreettista miehellä ei suomalaisen sopimustilanteesta ollut vielä kertoa.

– Haluan löytää tavan, jolla voimme jatkaa EP:n kanssa ja käymme siitä keskusteluja. Mutta mistään ei ole vielä sovittu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Ralli