Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Joko vihdoin? – Nyrkkeilyn superottelun neuvottelut edenneet: “Minulla on yksi nimi – Deontay Wilder”

Eddie Hearn
AOP

Anthony Joshuan ja Deontay Wilderin välistä ottelua ei olla ikinä saatu järjestettyä. Osapuolten väliset neuvottelut ovat tyrehtyneet kerta toisensa jälkeen, mutta Eddie Hearn näkee valoa tunnelin päässä.

Brittipromoottori, Eddie Hearn paljastaa, että hänen suojattinsa Anthony Joshuan ja Deontay Wilderin välisen ottelun neuvottelut ovat herätetty henkiin. Kahden lajin supertähden ottelua ollaan viritelty jo vuosikausien ajan, mutta syystä tai toisesta yhteisymmärrystä ei ole ikinä löytynyt.

Edellisessä ottelussaan Robert Heleniuksen tyrmännyt Joshua uhkuu otteluintoa, mutta seuraavasta vastustajasta ei ole vielä varmuutta. Nyt Wilderin nimi on nostettu uudelleen tapetille ja miesten välille suunnitellaan mahdollista ottelua joulukuulle.

Yhtenä vaihtoehtona pidetään raskaansarjan lyhytmuotoista mestaruusturnausta, jonka muut ottelijat olisivat Tyson Fury ja Oleksandr Usyk. Hearn puhui hiljattain antamassaan haastattelussa kuitenkin lähinnä vain Wilderin kohtaamisesta.

– Minulla on yksi nimi – Deontay Wilder. Minulla oli eilen hyvä keskustelu Shelly Finkelin (Wilderin promoottori) kanssa. Haluamme järjestää ottelun.

– Saimme tarjouksen, kuten Wilderkin. Tällä hetkellä emme voi edetä sen suhteen, mutta meillä on muita tarjouksia, joten kaikki on mahdollista.

Lähde: DAZN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit