Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Lajilegenda povaa UFC-mestarille vaikeaa iltapuhdetta: “Täysin erilainen ottelija kuin Usman”

Michael Bisping
AOP

Leon Edwardsin on määrä astua seuraavaksi kehään Colby Covingtonin kanssa. UFC:n parissa pitkän uran tehnyt Michael Bisping povaa brittimestarille vaikeaa iltapuhdetta tulevassa kamppailussa.

Leon Edwards löi kaikki ällikällä viemällä mestaruusvyön voittamattomana pidetyltä Kamaru Usmanilta. Nigerialaistähti lähti miesten uustintaotteluun jälleen kerran suurena ennakkosuosikkina, mutta Edwards onnistui säilyttämään vyönsä tarkan puolustustaistelun jälkeen.

Englantilaisen on seuraavaksi määrä astua oktagoniin Colby Covingtonia vastaan. Edwards kommentoi aiemmin, ettei Covington ole ansainnut mahdollisuutta titteliotteluun, mutta Dana White oli päätöksensä tehnyt.

Vapaaottelun kärkinimiin omalla urallaan kuulunut Michael Bisping uskoo MiddleEasyn mukaan, että Covington tulee asettamaan Edwardsille täysin erilaisen haasteen kuin Usman.

– Covington on loistava ottelija, ja Edwards joutuu todella kovaan testiin. Hän (Edwards) näytti ilmiömäiseltä Usmania vastaan. Hän puolusti alasvientejä taitavasti ja hänen pystyottelunsa oli todella kaunista katseltavaa.

– Tämä on erittäin vaarallinen ottelu, mutta Covington on täysin erilainen ottelija kuin Usman. Hän tulee hyökkäämään päälle koko ottelun ajan, eikä Edwardsille tule tarjoutumaan ollenkaan ylimääräistä aikaa hengähtää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit