Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Valtteri Bottas antoi F1-tulokkaan kuulla kunniansa: “Selkeästi hänen vikansa”

Logan Sargeant osui Valtteri Bottakseen Japanin GP:ssä
AOP

Valtteri Bottaksen sunnuntai Japanin GP:ssä oli vaikea. Suomalainen otti osumaa toisilta kuljettajilta pariinkin otteeseen. Miehen auto koki kovia, eikä kisa ollut enää kolhujen jälkeen pelastettavissa.

Valtteri Bottaksen kisa sai valitettavan huonon alun ja oli lähellä päättyä heti kisan ensimmäisessä mutkassa. Ruudusta 16 startannut Bottas jäi ikävästi Williamsin Alex Albonin ja Alpinen Esteban Oconin väliin. Ocon käänsi Bottaksen eteen, jolloin suomalaisen oli pakko väistää, mikä johti puolestaan osumaan Albonin kanssa. Rytäkässä Bottaksen rengas vaurioitui ja mies joutui heti varikolle.

Vain muutama kierros ensimmäisen kolarin jälkeen, Bottas oli jälleen rytäkässä. Tällä kertaa kohtalokkaalla tavalla.

Williamsin tulokaskuski Logan Sargeant täräytti lukkojarrutuksen jälkeen suomalaisen Alfa Romeon kylkeen ja suomalaisen kisa oli lopullisesti pilalla. Raivostunut Bottas raportoi nopeasti kirosanojen saattelemana tiimiradiossa auton olevan ajokelvoton ja ihmetteli kovin sanoin Sargeantin toimintaa.

– Olin ulkopuolella neulansilmässä ja hän [Sargeant] sisäpuolella. Pääsin jo rinnalle ja jätin tarpeeksi tilaa. Hänellä meni ilmeisesti renkaat lukkoon ja osui minuun. Selkeästi hänen vikansa, Bottas ruoti Viaplayn haastattelussa.

– Ei siinä itse voinut oikeastaan mitään tehdä. Jouduimme parkkeeraamaan auton, sillä meillä oli vaurioita jousituksessa sekä diffuusorissa.

Myös Sargeant avasi tilannetta Viaplaylle. Mies otti rehdisti syyt niskoilleen, mutta ihmetteli puolestaan myös Bottaksen toimintaa tilanteessa.

– Rehellisesti sanottuna ajattelin, että Valtteri olisi nähnyt sen. Tilanne oli vikani, mutta ajattelin Valtterin nähneen lukkojarrutukseni, Sargeant selitteli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1