Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Chengdun ATP-turnauksen finalistit selvillä! – Venäläistähdeltä hurja välierä

Venäjän Roman Safiullin selvitti tiensä Chengdun ATP-finaaliin.
AOP

Kiinan Chengdussa pelattavassa ATP-turnauksessa on välierät saatu pelattua ja finalistit turnaukseen ovat selvillä. Turnauksen loppuottelussa kohtaavat ykkössijoitettu Saksan Alexander Zverev ja sijoittamaton Venäjän Roman Safiullin. Kumpikin hoitivat omat ottelunsa kahdessa erässä.

Kiinassa pelattavassa Chengdun ATP-250 -kisan loppuottelussa nähdään kova taistelu kahden kovan pelaajan välillä. Sijoittamaton Venäjän Roman Safiullin haastaa loppuottelussa kisan ykkössijoitetun pelaajan eli Saksan Alexander Zverevin. Turnauksen voitosta on tarjolla 175 tuhannen dollarin palkintorahat ja häviäjäkin saa vähintään 100 tuhatta dollaria.

Safiullin kaatoi päivän ensimmäisessä välierässä Italian Lorenzo Musettin suoraan kahdessa erässä 6-3, 6-4 -lukemin. Safiullin onnistui ottelussa murtamaan italialaisen syön kahdesti, vaikka oli koko ottelun ajan askeleen monipuolista italialaista edellä.

Zverev pelasi päivän myöhemmässä välierässä Bulgarian kolmossijoitettua Grigor Dimitrovia vastaan ja voitti ottelun 6-3, 7-6 -lukemin. Ottelussa Zverev nappasi avauserään kaksi murtoa ja pelasti useampiakin murtopalloja toisessa erässä. Saksalainen ei menettänyt ottelussa kuitenkaan syöttöään.

Ottelu oli saksalaisen ja bulgarialaisen neljäs keskinäinen tällä kaudella. Kaikki ottelut ovat menneet yllättävänkin selvästi saksalaisen nimiin, sillä Dimitrov on onnistunut voittamaan vain erän neljässä ottelussa. US Openissa Zverev oli 3-1 -erin vahvempi ja Ranskan avoimissa 3-0 -erin.

Safiullin ja Zverev ovat kohdanneet kerran aiemmin toisensa. Ranskan avoimissa 2021 saksalainen oli suoraan kolmessa erässä vahvempi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis