Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Saksalaistykiltä väkevä nousu! – Kiinan ATP-kisasta makea voitto

Alexander Zverev voitti Carlos Alcarazin ATP finaaliturnauksen alkuerissä
AOP

Saksan tennistykki Alexander Zverev nappasi makean voiton Kiinassa ATP-250 -tason turnauksesta. Zverev hoiteli turnauksen loppuottelussa venäläisen nousevan tähden tiukan taistelun jälkeen. Kiinan kiertueella on luvassa ainakin yksi Masters-1000 -kisa.

Saksan Alexander Zverev nappasi tililleen lähes 200 tuhannen dollarin palkintorahat voittamalla Chengdun ATP-250 -tason kilpailun Kiinassa. Zverev kaatoi turnauksen loppuottelussa tiukan kolmen tunnin taistelun jälkeen Venäjän Roman Safiullinin 6-7, 7-6, 6-3 -erin. Safiullin johti ottelua erällä ja murrolla, mutta saksalainen nousi otteluun mukaan toisessa erässä.

Zverev pelasi läpi turnauksen vahvasti ja paransi peliään loppua kohden. Ykkössijoitettuna operoinut saksalainen kaatoi toisella ja kolmannella kierroksella Venäjän Pavel Kotovin sekä Serbian Miomir Kecmanovicin kolmessa erässä. Välierässä Zverev kaatoi jälleen Bulgarian Grigor Dimitrovin, joka on ollut saksalaiselle läpi tämän uran hyvinkin mieleinen vastus.

Safiullin kaatoi kahdella ensimmäisellä kierroksella monipuolisista pelityyleistään tunnetut Daniel Evansin ja Brandon Nakashiman suoraan kahdessa erässä. Puolivälierässä ensimmäisen erän jälkeen venäläinen sai luovutuksen Australian Jordan Thompsonilta. Välierässä Safiullin mursi kahdesti Italian ykköspelaaja Lorenzo Musettin syötön ja vei ottelun kahdessa erässä nimiinsä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis