Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Kalle Rovanperällä mahdollisuus kovaan temppuun Chilessä: “Keskittyminen ei saa herpaantua”

Kalle Rovanperä johtaa rallin MM-sarjaa
AOP

Rallin MM-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna Chilen rallin merkeissä.

Kalle Rovanperällä on mahdollisuus melkoiseen temppuun Chilen MM-rallissa. Hyundain Thierry Neuville ja M-Sport Fordin Ott Tänak ovat käytännössä jo menettäneet mahdollisuutensa maailmanmestaruuteen, joten se ratkaistaan Toyota-kuljettajien Rovanperän sekä Elfyn Evansin välillä.

Chilessä suomalaisella on mahdollisuus jo sinetöidä toinen peräkkäinen maailmanmestaruus, mutta se vaatisi Evansilta täydellistä epäonnistumista. Vahva suoritus Chilessä olisi joka tapauksessa Rovanperälle iso askel kohti maailmanmestaruutta.

– Kreikan tulos oli erittäin hyvä sarjan kannalta, mikä näyttää taas meidän kannaltamme paremmalta. Keskittyminen ei saa kuitenkaan herpaantua, sillä Chilen ralli on jälleen yksi iso haaste, Rovanperä pohti Rallit.fisivuston haastattelussa.

Chilestä suomalaisella on hyviä muistoja jo vuodelta 2019, jolloin Rovanperä voitti WRC2-luokan.

– Ajoin silloin tosiaan Rally2-autolla, mutta viikonloppu oli erinomainen. Varmasti nyt kisa tuntuu ihan uudelta, sillä välissä on neljä vuotta ja pätkät ovat muuttuneet. Varmasti haaste on iso ihan jokaiselle, Rovanperä tuumi.

– Tiet Chilessä ovat hienoja, mutta olosuhteet voivat olla hankalat ja pito voi vaihdella. Odotan kuitenkin kisaa innolla ja toivon, että onnistumme hyvin.

Chilen MM-ralli starttaa torstai-iltapäivällä Suomen aikaa testipätkällä. Kokonaisuudessaan viikonloppuna ajetaan yhteensä 16 pikataivalta, joille kertyy mittaa noin 320 kilometriä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Ralli