Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Kalle Rovanperän kovin haastaja pyrkii pilaamaan suomalaisen juhlat Chilen MM-rallissa: “Annamme ihan kaikkemme“

Elfyn Evans lähtee haastamaan Kalle Rovanperää Chilne MM-rallissa
AOP

Rallin MM-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna Chilen rallin merkeissä.

Viikonlopun päätteeksi rallin MM-sarjassa saatetaan jo kruunata kauden maailmanmestari, kun Toyotan Kalle Rovanperällä on mahdollisuus sinetöidä toinen peräkkäinen maailmanmestaruus.

Rovanperän juhlat pyrkii kuitenkin estämään tämän tallikaveri Elfyn Evans, joka on suomalaisen lähin ja ainoa haastaja maailmanmestaruudelle.

– Me annamme ihan kaikkemme Chilessä, kuten tulemme tekemään koko loppuvuoden ajan, Evans totesi.

Historian ensimmäisessä Chilen MM-rallissa vuonna 2019, Evans ajoi vielä M-Sport Fordin tallissa. Tuolloin walesilainen ajoi hienosti neljänneksi. Neljän vuoden takaisiin tuloksiin mies ei kuitenkaan enää nojaa. Edessä on uusi kilpailu ja uusi haaste.

– Muistan, että kisa oli todella mukava, mutta oli se myös erittäin haastava. Tiestö muistutti osaltaan jopa Walesin erikoiskokeita. Nyt kisa kuitenkin ajetaan eri aikaan vuodesta ja vain muutama pätkä on sama kuin silloin, Evans huomautti.

– Tavallaan se on meille kaikille ihan uusi ralli, joten nuotituksessa tulee olemaan paljon hommia. Luvassa on haastava viikko, koska aiempaa tietoa ei voi paljoakaan käyttää. Odotan silti kisaa innolla.

Chilen MM-ralli starttaa torstai-iltapäivällä Suomen aikaa testipätkällä. Kokonaisuudessaan viikonloppuna ajetaan yhteensä 16 pikataivalta, joille kertyy mittaa noin 320 kilometriä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli