Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtasen Ranskan valloitus alkaa – Ensimmäisellä kierroksella vastassa karsija

Otto Virtanen Vilnan turnauksessa.
AOP

Tällä viikolla pelataan ympäri maailmaa useita tennisturnauksia. Ranskan Orleansissa pelataan haastajakiertueen turnausta, josta voittajalle on tarjolla 125 pistettä. Tässä turnauksessa mukana on Suomen kakkospelaaja Otto Virtanen, jonka turnaus käynnistyi vasta keskiviikkona. Virtanen kohtaa ensimmäisen kierroksen ottelussaan ranskalaisen karsijan.

Suomen Davis Cup -voittoon hienosti johdattanut Otto Virtanen jatkaa ATP-kiertueella pisteiden keräämistä Orleansin haastajaturnauksessa Ranskassa. Virtanen kohtaa keskiviikkona pelattavassa ensimmäisen kierroksen ottelussaan Ranskan 27-vuotiaan karsinnat läpikäyneen Lucas Poullainin. Poullain kaatoi karsinnoissa 21-vuotiaan Tom Parisin kolmessa erässä ja toisella kierroksella ikätoverinsa Antoine Hoangin suoraan kahdessa erässä.

Virtaselle turnaus on ensimmäinen sitten Davis Cupin, jossa suomalainen voitti kaikki kolme otteluaan. Kroatian Splitissä pelatussa Davis Cupissa Virtanen kaatoi Hollannin Botic van De Zandschulpin, Kroatian Dino Prizmicin ja Yhdysvaltain Mackenzie McDonaldin. Näistä McDonald ja van De Zandschulp ovat reilusti sadan parhaan pelaajan joukossa ATP-rankingissa.

Orleansin turnauksen kärkisijoitetut pelaajat ovat selvittäneet tiensä jatkoon. Ykkössijoitettu Richard Gasquet kaatoi kokeneen Pierre-Hugues Herbertin selvästi 2-0 -erin. Kakkossijoitettu Luca Van Assche nousi erän ja murron takaa Slovakian Alex Molcania vastaan voittoon kohdaten toisella kierroksella Luca Nardin.

Kolmossijoitettu Hugo Gaston kaatoi Kroatian Prizmicin suoraan kahdessa erässä ja kohtaa Hollannin Gijs Brouwerin toisella kierroksella, joka on Virtasellekin tuttu vastustaja. Nelossijoitettu Benjamin Bonzi oli maanmiestään Antoine Escoffieria vastaan avauserää jo 0-4 -lukemin tappiolla, mutta käänsi erän 7-5 -lukemin nimiinsä ja hoiti toisen erän pelein 6-3. Bonzi kohtaa kokeneen Benoit Pairen toisella kierroksella.

Virtasen ottelun voittaja kohtaa toisella kierroksella joko viidenneksi sijoitetun Belgian David Goffinin tai Italian karsinnat selvittäneen Mattia Belluccin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis