Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Palaako venäläismestari kehään vielä tämän vuoden aikana? – “Korjatkaa, jos olen väärässä…”

Dmitri Bivol, Saul Alvarez.
AOP

WBA-liiton kevyen raskaansarjan maailmanmestari, Dmitri Bivol on ollut lähes vuoden päivät ottelematta. Venäläistähden manageri kertoo nyt nyrkkeilijän tulevaisuudensuunnitelmista ja kertoo syitä pitkälle ottelutauolle.

Dmitri Bivolia ei olla nähty kehässä sitten viime vuoden marraskuun, jolloin hän voitti Gilberto Ramirezin yksimielisen tuomaripäätöksen jälkeen. Voittamaton venäläistähti on vienyt kaikki 21 käymäänsä ammattilaisottelua vakuuttavasti nimiinsä, muttei ole saanut toistaiseksi juurikaan osakseen ansaitsemaansa arvostusta.

Miehen uskotaan palavaan mahdollisesti kehään vielä loppuvuoden aikana, mutta tulevasta vastustajasta ei ole vielä varmuutta. Bivolin manageri, Vadim Kornilov otti The Ringin mukaan kantaa suojattinsa tilanteeseen.

– Meillä on ollut hieman viivästyksiä kehään palaamisen kanssa, mutta ollakseni rehellinen suunnittelimme tauon pitämistä.

– Neuvottelemme seuraavasta vastustajasta ja listallamme on muun muassa Munguia (Jaime), ’’Hot Rod’’ (Radivoje Kalajdzic), Lyndon Arthur, Anthony Yarde ja muutama muu. Pyrimme järjestämään seuraavan ottelun USA:ssa.

Bivol itse kiisti väitteet siitä, että hän olisi tietoisesti vältellyt kenenkään kohtaamista.

– Korjatkaa, jos olen väärässä, mutta minun käsitykseni mukaan ei ole olemassa montaakaan ottelijaa, jotka olisivat valmiina nousemaan kehään kanssani.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit