Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Esapekka Lappi sortui sääntörikkomukseen Chilessä – Kilpailujohto muisti suomalaista sakolla

Esapekka Lappi voitti Ruotsin MM-rallin
AOP

Esapekka Lappi sortui Chilen MM-rallin nuotituksissa ylinopeuteen ja kilpailujohto muisti tätä siitä hyvästä sakolla.

Esapekka Lapin startti Chilen MM-ralliin ei ole paras mahdollinen – suomalaiselle nimittäin mätkäistiin sakko ennen edes itse kilpailun alkua.

Ennen Chilen MM-rallin alkamista tänään, paikan päällä on alkuviikolla ajettu nuotituksia, joissa Lappi sortui sääntörikkomukseen. Chilen MM-rallin kilpailujohto tiedotti viime yönä, että suomalaiselle on annettu sakko ylinopeudesta. Lappi oli ajanut 70km/h alueella yli 80km/h.

Ylinopeus oli sattunut keskiviikkoaamuna Lapin nuotittaessa Rio Lian erikoiskoetta. Sakon myötä Lappi lähtee tänään ralliin lompakko 250e kevyempänä.

Tositoimiin Chilessä päästään tänään kahdelta iltapäivästä Suomen aikaa, kun ohjelmassa on sorarallin testierikoiskoe. Varsinaisille erikoiskokeille päästään perjantaiaamuna. Soraralli päättyy sunnuntaina 16 ajetun erikoiskokeen jälkeen.

Toyotan Kalle Rovanperä starttaa kauden 11. osakilpailuun 33 pisteen johtoasemassa MM-sarjassa ennen tallikaveriaan Elfyn Evansia. Rovanperällä on ainakin teoriassa mahdollisuus varmistaa maailmanmestaruus jo Chilessä itselleen, mutta se vaatisi Evansilta keskeytystä. Lappi on MM-sarjassa ennen Chilen rallia kuudentena.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli