Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:ssa todellinen shokkisiirto! – Miami Heatin supertähdeltä voimakas reaktio

Damian Lillard
AOP

Damian Lillardin siirtyminen Portland Trail Blazersista Milwaukee Bucksiin on kerännyt runsaasti palstatilaa yhdysvaltalaismediassa. NBA:n suurimpiin tähtiin lukeutuva Lillard toivoi aiemmin suhteellisen avoimesti siirtoa Miami Heatiin.

Koko aiemman NBA-uransa Portland Trail Blazersia edustaneen Damian Lillardin siirtymistä muihin maisemiin pidettiin pitkään vain ajan kysymyksenä.

Lillardin kintereillä oli monta huippuseuraa, mutta kaikkein eniten häntä oltiin viemässä Jimmy Butlerin seurakaveriksi Miami Heatiin.

NBA:n finaaleihin viime kaudella yltänyt Heat joutui kuitenkin lopulta pettymään, sillä Lillard päätyi tekemään sopimuksen Milwaukee Bucksin kanssa.

Tilanteen eriskummallisuutta lisää se, että Lillard flirttaili avoimesti kesällä Heatin suuntaan ja kertoi toivovansa jatkaa uraansa kyseisessä seurassa.

Asia eteni jopa niin pitkälle, että NBA puuttui peliin ja huomautti Lillardia siitä, että hänellä oli tuolloin vielä voimassa oleva sopimus Portlandin kanssa.

Lillard päätyi lopulta tekemään sopimuksen Milwaukee Bucksin kanssa, joka oli valtava pettymys Miamille.

Heatin tähtipelaaja, Jimmy Butler reagoi siirtoon vain muutama minuutti sen julkistamisen jälkeen sosiaalisen median tilillään syytellen Bucksia manipuloinnista.

Lähde: Sporstnaut

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo