Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Dallas Mavericksilla riittää huolia – Supertähti kärsii reisivammasta

Luka Doncic
AOP

Dallas Mavericksin tähti Luka Doncic sanoi keskiviikkona, että hän odottaa edelleen tarkkaa diagnoosia reisivammasta, joka on vaivannut häntä maaliskuusta lähtien.

Luka Doncicin maaliskuussa kärsimä reisivamma ei ole toipunut odotusten mukaisesti. Slovenialaistähti kertoo edelleen odottavansa tarkempia tuloksia tuoreimman lääkärintarkastuksensa jälkeen.

Doncic missasi maaliskuussa viisi ottelua, jolloin Mavs tiedotti hänen poissaolonsa syyksi reisilihaksen kireyden. Supertähti kertoi tiedottavansa lisää terveydentilastaan välittömästi saadessaan lisätietoa lääkäreiltä.

Dallasin päävalmentaja, Jason Kidd ei vaikuttanut olevan keskiviikkona kovinkaan huolissaan Doncicin terveydentilanteesta.

– Hän ei todennäköisesti ole sataprosenttisessa kunnossa. Mielestäni hän näyttää hyvältä. Hänen ensimmäinen päivänsä (harjoitusleirillä) näytti joka tapauksessa lupaavalta. Selkeä tavoitteemme on saada hänet täyteen iskuun ennen kauden ensimmäistä peliä.

Mavericksilla on ohjelmassaan vielä harjoitukset lauantaina ja sunnuntaina ennen 12 päivän reissua Abu Dhabiin, jossa joukkue kohtaa kahdesti Minnesota Timberwolvesin. Tämän jälkeen Dallasin on määrä matkustaa Espanjaan, jossa vastaan asettuu Real Madrid.

Doncic lukeutuu lajin kirkkaimpiin tähtiin, joten Mavericksin kannalta on toivottavaa, että mies palaa pikaisesti joukkueen vahvuuteen.

Lähde: GMA Integrated News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo