Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Ratkeaako rallin MM-sarja Chilessä? – Jari-Matti Latvala ennakoi kuljettajiensa välistä taistoa: “Sitten se on ohi”

Jari-Matti Latvala uskoo Toyotan mahdollisuuksiin Chilen MM-rallissa
AOP

Rallin MM-sarjan 11. osakilpailu Chilessä on erityinen, sillä sen päätteeksi saatetaan MM-sarjassa kruunata jo tämän vuoden maailmanmestari.

Toyotan Kalle Rovanperällä on nimittäin mahdollisuus varmistaa toinen perättäinen maailmanmestaruus itselleen Chilessä.

Hyundain Thierry Neuville ja M-Sport Fordin Ott Tänak ovat käytännössä jo menettäneet mahdollisuutensa maailmanmestaruuteen, joten se ratkaistaan Toyota-kuljettajien Rovanperän sekä tämän ainoan haastajan, Elfyn Evansin, välillä. Se vaatisi kuitenkin Rovanperältä täydellistä suoritusta ja Evansilta keskeytystä.

Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala uskoo tallinsa mahdollisuuksiin Chilessä ja uskoo kaikkien autojen taistelevan kärkikahinoissa.

– Ralli on nopea ja jouhea. Kisaa kuvaa hyvin Suomen, Uuden-Seelannin ja Walesin yhdistelmä. Kaikkien niiden teiden pitäisi sopia meidän autollemme tosi hyvin. Odotan, että kaikki kuskimme taistelevat kärkisijoista, Latvala kommentoi MTV Urheilun haastattelussa.

Mestaruuspokaalia Latvala ei kuitenkaan vielä lähtisi jakamaan, sillä tämä uskoo niin Rovanperän kuin Evansinkin ajavan järkevän varovasti. Molemmat tietävät, ettei keskeytykseen ole varaa.

– Molemmat ovat niin fiksuja kavereita, että he tajuavat, ettei ole varaa ottaa nollaa pistettä. Sitten se on ohi. Varsinkin Elfynin osalta tilanne on se, mutta sama se on Kallen kannalta. Jos hän jää nollille täällä, on Elfyn jo tosi lähellä. He tietävät tilanteen, Latvala totesi.

Chilen MM-rallissa ajetaan perjantaina yhteensä kuusi erikoiskoetta. Niistä ensimmäinen starttaa klo 14.35 Suomen aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli