Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-suuruus lähtee luottavaisin mielin tulevaan superotteluun: “Voima on ratkaisevassa asemassa”

Stipe Miocic
AOP

Stipe Miocic lähettää Jon Jonesille varoituksen sanan ennen miesten tulevaa kohtaamista.

Stipe Miocic (20-4 MMA, 14-4 UFC) haastaa Jon Jonesin (27-1 MMA, 21-1 UFC) UFC 295:n pääottelussa 11. marraskuuta Madison Square Gardenissa New Yorkissa.

Jones hallitsi UFC:n kevyen raskaansarjan painoluokkaa lähes vuosikymmenen ajan ennen kuin päätti luopua vyöstä ja haastaa itsensä raskaassa sarjassa. Hän vastaanotti yhteensä vain seitsemän iskua voitossaan Ciryl Ganea vastaan ja nappasi vapaana olleen vyön.

Miocic kuitenkin uskoo MMA Junkien mukaan, ettei Jones ole joutunut vielä todelliseen testiin.

– Voima on ratkaisevassa asemassa. Kehässä on isot miehet antamassa pommeja. Sillä ei ole väliä lyötkö kovaa vai, et sillä kaikki se paino lyönnin takana ratkaisee. Pienillä hanskoilla otellessa mitä tahansa saattaa tapahtua.

Kaksinkertaista UFC-mestaria Miocicia pidetään yleisesti kaikkien aikojen parhaimpana raskaansarjan ottelijana. Hän pitää hallussaan UFC:n raskaan sarjan tittelin puolustamisen ennätystä kolmella peräkkäisellä puolustuksella.

Miocic on saavuttanut urallaan paljon mutta myöntää, että tyrmäystappio Francis Ngannoulle jätti happaman maun hänen suuhunsa.

– Haluan otella parhaita vastaan. Olen kilpailijaluonne ja rakastan ottelemista. Minulla on edelleen hauskaa kehässä. Edellinen otteluni ei mennyt niin hyvin kuin halusin. Olen valmis palaamaan takaisin ja ottamaan voiton.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit