Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Kalle Rovanperä aloitti päivän rytinällä! – Yksi ero eiliseen paransi suomalaisen vauhtia

Kalle Rovanperä johtaa rallin MM-sarjaa
AOP

Kalle Rovanperä aloitti lauantain Chilen MM-rallissa vauhdikkaasti ja veti heti päivän ensimmäiselle erikoiskokeelle komeat pohjat.

Yksi merkittävä ero eiliseen oli Kalle Rovanperän lähtöpaikka. Perjantaina MM-sarjan hallitseva maailmanmestari joutui toimittamaan aura-auton virkaa ajamalla ensimmäisenä. Lauantaina suomalaisen lähtöpaikka on kuitenkin hieman parempi ja hän pääsi matkaan neljäntenä.

Lauantain avauspätkällä Rovanperä painelikin heti pohja-ajan 1,6 sekunnin erolla rallia johtavaan Ott Tänakiin. Rengasrikosta kärsinyt Hyundain Thierry Neuville jäi Rovanperälle 15,7 sekuntia. Hyvästä aamun avauspätkästä huolimatta Rovanperä ei ollut täysin auton säätöihin tyytyväinen.

– Ei ole mitenkään hyvä fiilis, mutta toivottavasti menee paremmin kuin eilen. Auton kanssa on edelleen vaikeuksia hitaammilla osuuksilla, Rovanperä totesi.

– Pätkä oli muutenkin vaikea, kun aurinko paistoi vielä matalalta, ja pölyä leijui paljon ilmassa. Monissa paikoissa ei ollut juurikaan näkyvyyttä.

Toiselta sijalta lauantaihin lähtenyt Teemu Suninen ei päässyt vielä päivän avauspätkällä toivottuun vauhtiin. Mies taipui Tänakille ja menetti myös sijoituksiaan, kun Toyotan Elfyn Evans kuittasi tämän ohi.

– Auto tuntuu tosi huonolta. Se aliohjasi tosi paljon pätkän alussa ja yliohjasi lopussa. Tästä tulee pitkä lenkki, Suninen manasi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli