Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Ranskassa välieräparit selvillä! – Veteraanipelaajalta hurja näyte vireestä

Ranskan Richard Gasquet.
AOP

Tenniksessä pelataan tällä viikolla yhtä ATP-500 -tason turnausta Kiinassa ja haastajakiertueen turnauksia ympäri maailmaa. Ranskan Orleansin haastajaturnauksessa oli mukana Suomen kakkospelaaja Otto Virtanen, joka selvitti kisassa tiensä toiselle kierrokselle. Virtanen taipui toisella kierroksella David Goffinille, jonka tie pysähtyi perjantaina puolivälieriin.

Ranskan Orleansissa pelattavassa Challenger 125-tason turnauksessa kärkisijoitetut ovat pitäneet pintansa. Turnauksen ykkössijoitettu, kokenut Richard Gasquet selvitti perjantaisessa puolivälierässä Iso-Britannian nuoren 21-vuotiaan Arthur Feryn tarjoaman haasteen.

Gasquet otti ottelusta maukkaan voiton kolmen tiukan erän taistelun jälkeen 7-5, 4-6, 6-3 -lukemin ja matkasi kisassa välierään.

Gasquet oli ottelussa avauserää jo kahden syötönvuoron verran perässä eli tappiolla 5-1 -lukemin. Tämän jälkeen ranskalainen nappasi kolme murtoa ja kuusi peliä putkeen napaten erävoiton. 5-2 -tilanteessa Feryllä oli syötössään eräpallo ja 5-3 -tilanteessa toinen eräpallo hoitaa erä nimiin, mutta Gasquet selvitti nämä tilanteet.

Toisessa erässä kumpikin piti ongelmitta syöttöjään aina 4-4 -tilanteeseen asti jolloin Gasquetin syötössä ranskalainen jäi ensin 0-40 -tappiolle. Kolmea ensimmäistä murtopalloa Fery ei onnistunut käyttämään, mutta neljäs tuli britin nimiin. Lopulta Iso-Britannian huippulupaus piti helposti syöttönsä ja vei erän nimiinsä.

Kolmannessa erässä oli sama tahti kunnes kahdeksannessa pelissä Fery menetti syöttönsä ja Gasquet tuli syöttämään erän sekä ottelu nimiinsä.

Ranskalainen kohtaa välierässä Tshekin Tomas Machacin, joka kaatoi Ranskan Benjamin Bonzin värikkäiden vaiheiden jälkeen 7-6, 6-1 -erin.

Bonzi oli avauserässä murrolla johdossa ja tappiolla sekä sai kolme eräpalloa 6-5 -tilanteessa, mutta ei onnistunut viemään erää nimiinsä. Katkaisupelin jälkeen hävitty erä katkaisi ranskalaisen selkärangan ja Machac vei toisen erän täysin pystyyn.

Lauantain toisessa välierässä Iso-Britannian Jack Draper kohtaa turnauksessa kakkoseksi sijoitetun Ranskan Luca van Asschen. Van Assche kaatoi suoraan kahdessa erässä Belgian David Goffinin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis