Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Teemu Suninen kamppailussa Chilen MM-rallin voitosta: “Kaikki on kontrollissa”

Teemu Suninen on toisena Chilen MM-rallin avauspäivän jälkeen
AOP

Chilen MM-rallissa lähdetään toiseen viralliseen kisapäivään virolaisjohdossa. M-Sport Fordin Ott Tänak johtaa kilpailua 4,2 sekunnin turvin ennen Hyundain Teemu Sunista.

Perjantain kahdella viimeisellä erikoiskokeella virolainen Ott Tänak ohitti, ek4:n jälkeen vielä kisaa johtaneen, Teemu Sunisen ehjillä suorituksilla. Suninen puolestaan kamppaili hieman ongelmien kanssa perjantaina, mutta lähtee toiseen ajopäivään hyvin mielin.

– Kaikki on kontrollissa, joten ei mitään huolta. Tiimi auttaa meitä, joten me voimme mennä eteenpäin ongelmista, Suninen summasi Rallit.fisivustolla.

– Teemu on ollut tosi nopea. Tämä ja edellinen pätkä olivat tosi vaikeita. Pitoa on vaikea tuntea. Meillä oli kuitenkin puhdas veto, kisaa johtava Tänak puolestaan kertoi.

Kolmantena rallissa on Toyotan Elfyn Evans, joka taistelee tärkeistä pisteistä MM-sarjan mestaruuden kannalta. Neljäntenä painelee Hyundain Thierry Neuville 27,7 sekunnin päässä kisan kärjestä.

Evansin tallikaveri ja MM-sarjaa johtava Kalle Rovanperä kärsi avauspäivänä aura-auton roolista ja jäi johtavalle Tänakille lähes 40 sekuntia, ollen kokonaissijoituksissa viides.

– Minulla oli puolittainen spinnaus. Menimme joka paikkaan, koska ei ollut mitään linjaa. Tienpinta on niin kova, että toinen lenkki oli pahempi kuin ensimmäinen, Rovanperä totesi.

Chilen MM-ralli jatkuu lauantaina kuuden erikoiskokeen merkeissä. Niistä ensimmäinen, 27,19 kilometriä pitkä Chivilingon pätkä, starttaa klo 13.57 Suomen aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Ralli