Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Daniil Medvedeviltä murskaava esitys! – Heräsi kolmannessa erässä

Daniil Medvedev jatkaa Wimbledonin välierään.
AOP

Kiinassa pelataan tällä viikolla päätökseen Pekingin ATP-500 -tason turnaus. Pekingin kisan jälkeen käynnistyy Shanghain Masters-1000 -kisa, johon tällä hetkellä käydään karsintoja. Shanghain kisassa on mukana 96 pelaajaa, mutta ei yhtään suomalaista. Pekingin turnauksessa selvitetään maanantaina välierissä pelaavat neljä parasta pelaajaa, joista ensimmäinen on nyt selvillä.

Venäjän Daniil Medvedev otti maukkaan voiton maanantaiaamun puolivälierässä Pekingin ATP-500 -tason kisassa. Medvedev kaatoi Ranskan Ugo Humbertin kolmieräisen taistelun jälkeen 6-4, 3-6, 6-1 -erin.

Ottelun ensimmäisessä erässä kumpikaan pelaaja ei löytänyt syöttövirettä, sillä erässä nähtiin yhteensä viisi murtoa. Toisessa erässä Humbert löysi ensimmäisen erän jälkeen syöttövireensä eikä antanut Medvedeville yhtään murtopalloa ensimmäisen pelin jälkeen. Ranskalainen vei erän 6-3 -pelein nimiinsä murrettuaan venäläisen syötön erän kahdeksannessa pelissä ja piti helposti syöttönsä erän yhdeksännessä pelissä.

Kolmas erä käynnistyi Medvedevin pitämällä syötöllä. Venäläinen mursi heti perään Humbertin syötön ja siirtyi 2-0 -johtoon erässä. Ranskalainen mursi takaisin, mutta tämän jälkeen loput pelit menivät venäläisen nimiin. Kolmannessa erässä Humbert ei onnistunut pitämään syöttöään kertaakaan ja pisteiden voittaminen tuotti tuskaa.

Medvedev kohtaa turnauksen välierässä joko Saksan Alexander Zverevin tai Chilen Nicolas Jarryn. Miehet kohtaavat päivän toisessa puolivälieräottelussa.

Päivän myöhemmissä puolivälierissä Carlos Alcaraz saa ykkössijoitettuna vastaansa Norjan Casper Ruudin ja Italian Jannik Sinnerin pelivireen testaa Bulgarian kokenut Grigor Dimitrov.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis