Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Jari-Matti Latvala kiitollisena jälleen yhden mestaruuden myötä: “Olen saanut heiltä niin paljon”

Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala
AOP

Jari-Matti Latvala oli kiitollisena, kun Toyota varmisti jälleen yhden mestaruuden rallin MM-sarjassa.

Voittoa Toyota ei viime viikonloppuna kisatusta Chilen MM-rallista onnistunut nappaamaan, mutta juhlittavaa tallilla riitti siltikin.

Toyota nimittäin varmisti MM-sarjan valmistajien sarjan mestaruuden itselleen Chilessä. Se karkasi Hyundailta tavoittamattomiin ja pääsi juhlimaan jälleen yhtä valmistajien sarjan mestaruutta.

– Emme ole koskaan pystyneet voittamaan valmistajien titteliä näin aikaisessa vaiheessa eli kaksi kilpailua ennen kauden loppua. Kilpailu on todella tiukkaa, ja tallien autot ovat lähellä toisiaan, mutta vahvuutemme on auton luotettavuus. Täälläkin toimme automme maaliin, Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala iloitsi Rallit.fi -sivustolla.

Kuljettajien sarjan mestaruutta tullaan myös juhlimaan Toyotalla tämän kauden päätteeksi, sillä kampailussa siitä ovat mukana enää Toyota-kuljettajat Kalle Rovanperä sekä Elfyn Evans.

Toyotan tallipäällikkö Latvala voi siis olla tiiminsä suorituksiin tälläkin kaudella tyytyväinen. Latvala aloitti Toyotan tallipäällikkönä vuoden 2021 alussa ja siitä lähtien Toyota on juhlinut joka vuosi kuljettajien, kartanlukijoiden ja valmistajien mestaruuksia.

– Tänä vuonna minulle on tapahtunut mukavia asioita. Olen päässyt ajamaan Rally1-autolla Suomen MM-rallissa ja Rally2-autolla Japanissa. Se on minulle todella tärkeää, että pystyn tallipäällikkönä antamaan jotain takaisin Toyotalle, koska olen saanut heiltä näin paljon, Latvala kertoi asemastaan tallipäällikkönä.

Rallin MM-kausi jatkuu lokakuun lopussa ensimmäistä kertaa ajettavalla Keski-Euroopan MM-rallilla, jossa Rovanperällä on mahdollisuus varmistaa toinen perättäinen mestaruutensa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli