Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Kalle Rovanperällä oli Chilessä aihetta juhlaan, vaikkei voittokamppailussa ollutkaan: “Lämmittää mieltä”

Kalle Rovanperä johtaa MM-rallia
AOP

Rallin MM-sarjaa johtava Kalle Rovanperä ei ollut Chilessä mukana voittokamppailussa, mutta sai siltikin kasaan kohtuullisen hyvät pisteet. Hallitseva maailmanmestari Rovanperä sijoittui Chilen MM-rallissa neljänneksi.

Rovanperä oli Chilen viikonlopun Power Stagen nopein ja nappasi siitä vielä ylimääräiset viisi pistettä pistepottiinsa. Tämä tarkoitti, että maailmanmestaruudesta suomalaisen kanssa kamppaileva Elfyn Evans sai Rovanperää ainoastaan kaksi pistettä kiinni MM-sarjan kokonaistuloksissa.

Rovanperä pitää piikkipaikkaa parhaillaan 31 pisteen turvin itsellään, kun kaudesta on enää kaksi osakilpailua ajamatta.

– En ole täysin tyytyväinen saamiini pisteisiin. Mutta tietenkin olen tyytyväinen, että olimme kuitenkin lähellä Elfyniä ja hän sai meitä kiinni vain kahdella pisteellä. Se on hyvä tilanne, Rovanperä totesi.

Rovanperän viikonloppua vaikeutti erityisesti miehen lähtöpaikka. Perjantaina suomalainen sai toimittaa aura-auton virkaa ensimmäisenä autona. Lauantaina väärä rengasvalinta puolestaan maksoi miehelle paljon aikaa.

– Viikonloppu oli meille hankala. Lähtöpaikalla oli lopulta suuri merkitys. Jouduimme antamaan tasoitusta koko viikonlopun, kun emme saaneet hyvää lähtöpaikkaa lauantainakaan. Vaikea viikonloppu, Rovanperä summasi.

Vaikeasta viikonlopusta huolimatta Toyotalla ja Rovanperällä oli Chilessä aihetta juhlaan. Talli nimittäin varmisti itselleen valmistajien sarjan mestaruuden. Myös kuljettajien mestaruutta tullaan tallissa juhlistamaan kauden päätteeksi, sillä se ratkotaan Toyota-kuljettajien Rovanperän ja Evansin välillä.

– Kyllähän se aina lämmittää mieltä, että olemme olleet tiiminä vahvoja tänäkin vuonna, Rovanperä hymyili.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Ralli