Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Käsivamma ei hidastanut – Ronnie O’Sullivanilta väkevä avaus English Openiin

Ronnie O'Sullivan snookerin MM-kisoissa.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla English Open -niminen rankingturnaus. Turnaus pelataan Lontoon lähellä Brentfordin kaupungissa. Turnauksessa on pelattu maanantaina avauspäivän otteluita, mitkä ovat pitäneet sisällään muutaman tylyn esityksen ja yhden todella suuren yllätyksen.

Englannin snookertähti, urallaan yli 1300 sadan pisteen sarjaa naputellut Ronnie O’Sullivan palasi voitokkaasti snookerveralle. O’Sullivan voitti English Openin turnauksessa maanantain ottelussaan Walesin Andrew Pagettin suoraan neljässä erässä.

O’Sullivan aloitti ottelun todella nihkeästi, sillä ensimmäiseen erään kumpikaan pelaaja ei tehnyt 20 pisteen lyöntisarjaa. Toisessa ja kolmannessa erässä O’Sullivan teki yli 60 pisteen sarjat, mutta ei onnistunut tyhjentämään pöytää. Neljännessä erässä englantilainen tuskaili oikean kyynärpäänsä kanssa ja löi muutaman pallon karusti ohi. Pagett ei tätä mahdollisuutta pystynyt hyödyntämään vaan lajin moninkertainen maailmanmestari meni menojaan.

Päivän tylyin voitto nähtiin Pohjois-Irlannin Mark Allenilta, joka pommitti neljässä erässä Egyptin Mostafa Dorghamin laulukuoroon. Ottelussa Allen teki neljä sadan sarjaa, kun vastustaja teki vain 16 pistettä. Allenin sarjat olivat 104, 127, 114 ja 104 pistettä.

Walesilaisista onnistui voiton iltapäivän otteluissa ottamaan vain Ryan Day, joka kaatoi kuudessa erässä Englannin Ashley Hugillin. Matthew Stevens jäätyi Jack Lisowskin käsittelyssä 4-1 -lukemin ja Jamie Clarke hävisi ensimmäisen erän jälkeen neljä erää putkeen Ali Carterille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut