Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtasella karmaiseva arpaonni! – Heti kovaan testiin

Otto Virtanen selvitti tiensä US Openiin.
AOP

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen pelaa tällä viikolla ATP-kiertueella haastajatason turnauksen Ranskassa. Viime viikolla Virtanen pelasi Orleansin kisassa ja eteni toiselle kierrokselle. Nyt kaupunki on vaihtunut, sillä suomalainen pelaa Ranskan länsirannikolla sijaitsevassa Mouilleron-le-Captifin kisassa. Turnauksessa voittajalle on jaossa 100 ATP-pistettä.

Suomen Otto Virtanen on maanantaina julkaistulla ATP-listalla sijalla 124. Virtanen lähtee hakemaan nousua sadan joukkoon tällä viikolla Ranskassa pelattavasta haastajakiertueen turnauksesta. Turnauksessa on jaossa palkintorahaa yhteensä 118 tuhatta euroa. Voittajalle on luvassa reilut 16 tuhatta dollaria.

Suomalaisella on heti ensimmäisellä kierroksella maanantaina luvassa kova testi, kun arpa toi ykkössijoitetun ranskalaisen Hugo Gastonin vastaan. Gaston on ATP-rankingissa sijalla 89. Nousua ranskalainen otti viime viikkoon kaksi sijaa.

22-vuotias ranskalainen pelasi toissaviikolla Saint-Tropezin haastajaturnauksessa, mutta taipui heti ensimmäisellä kierroksella maanmies Constant Lestiennelle.

Gaston selvitti Virtasen tavoin tiensä US Openin pääsarjaan. Gaston voitti turnauksen ensimmäisellä kierroksella Japanin Sho Shimabukuron, mutta taipui toisella kierroksella Serbian Laslo Djerelle suoraan kolmessa erässä.

Gaston on tänä vuonna juhlinut turnausvoittoa heinäkuussa Italian Triestessä ja Romanian Lasissa, jotka olivat massakenttäturnauksia. Voitot tulivat perättäisillä viikoilla heti Wimbledonin jälkeen. Wimbledonissa ranskalainen taipui karsintojen toisella kierroksella.

Toisella kierroksella voittaja kohtaa joko Ranskan Valentin Royerin tai Mathias Bourguen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis