Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ronnie O’Sullivan palaa snookerveralle! – Tässä English Openin vastus

Ronnie O'Sullivan snookerveralla.
AOP

Snookerin maailmankiertueella käynnistyy maanantaina English Open -turnaus. Turnauksen ensimmäinen kierros on vielä nimeltään karsintoja tai karsinnan toista kierrosta, mutta turnauksen puolivälierät, välierät ja finaali pelataan loppuviikosta. Turnauksen yksi suurimmista mestarisuosikeista on Englannin Ronnie O’Sullivan, joka aloittaa turnauksen maanantain iltapäivän sessiossa.

Englannin Ronnie O’Sullivan jätti viime viikolla pelatun British Openin väliin ja pelaa tällä viikolla English Open -turnauksessa. O’Sullivan kohtaa turnauksen toisella kierroksella Walesin Andrew Pagettin. Ottelun voittaa pelaaja, joka ottaa ensin neljä erää nimiinsä.

Pagett pelasi kaksi viikkoa sitten kansainvälisen mestaruuskisan karsinnoissa Englannin Barry Hawkinsia vastaan ja hävisi tylysti 6-0 -erin. Pagett ei ole tämän vuoden turnauksissa voittanut peliäkään. British Openin karsintojen ensimmäisellä kierroksella Englannin Chris Wakelin oli walesilaista parempi 4-3 -erin.

O’Sullivan pelasi viimeksi Shanghain Mastersissa, joka on snookerin kutsuturnaus. O’Sullivan voitti kisan ja kaatoi loppuottelussa Belgian Luca Brecelin 11-9 -erin. Brecel on lajin hallitseva maailmanmestari. Englantilainen teki ottelussa 143 pisteen lyöntisarjan, joka oli kisan suurin sarja.

Turnauksessa O’Sullivan kaatoi omien sanojensa mukaan heikolla pelillä Ali Carterin ja John Higginsin toisella kierroksella sekä puolivälierissä, mutta löysi sittemmin pelinsä. Välierässä Mark Selby kaatui erin 10-7. Ottelussa O’Sullivan teki kolme sadan sarjaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut