Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Teemu Suninen harmitteli hyvin alkaneen Chilen MM-rallin katkeraa päätöstä: “Kaikki työ valui hukkaan”

Teemu Suninen Chilen MM-rallissa
AOP

Teemu Sunisen loistavasti edennyt Chilen MM-ralli päättyi ikävä kyllä toiseksi viimeisellä erikoiskokeella keskeytykseen.

Hyundain Teemu Suninen taisteli tallikaverinsa Thierry Neuvillen kanssa loistavasti toisesta sijasta Chilen MM-rallissa. Suomalaisen toive palkintopallisijasta mureni kuitenkin viikonlopun toiseksi viimeisellä erikoiskokeella, jolla mies joutui valitettavasti keskeyttämään leikin.

Suninen leikkasi mutkassa hieman liian jyrkästi ja osui tien reunassa olleeseen kantoon. Tilanne ei ollut enää pelastettavissa ja miehen oli lyötävä pillit pussiin.

– Meillä oli hieno taisto Thierryn kanssa, mutta valitettavasti kaikki työ valui hukkaan todella pienen virheen vuoksi, Suninen sanoi.

– Leikkasin muutaman sentin liikaa ja osuin kantoon. Se oli siinä meidän osaltamme, mies harmitteli.

Vasta kolmatta kertaa Hyundain Rally1 -kalustolla ajanut Suninen ajoi hienosti koko viikonlopun ikävään keskeytykseen saakka ja ansaitsi Hyundain talouspäälliköltä Cyril Abiteboulta kehut.

Abiteboul harmitteli kuitenkin, että Hyundain toive kahdesta palkintopallisijasta jäi haaveeksi.

– Thierry ja Teemu ajoivat hienosti viikonlopun aikana, ja lisäksi talli teki hyviä päätöksiä rengastaktiikan suhteen. Mutta koimme myös pettymyksiä, kun Esapekka [Lappi] keskeytti kisan ensimmäisillä kilometreillä ja Teemu rallin viimeisillä kilometreillä, Hyundai-pomo harmitteli.

– Nyt tärkeintä on se, että pystymme eliminoimaan virheet ja parantamaan suoritustasoamme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli