Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tshekkitähti valloitti Ranskan haastajaturnauksen! – Kaatoi Iso-Britannian superlupauksen

Tshekin Tomas Machac valloitti Orleansin Challenger-turnauksen.
AOP

Ranskan Orleansissa pelattu haastajakiertueen tennisturnaus päättyi tshekkiläisjuhliin. Todella aggressiivista tennistä pelaava tshekkitähti Tomas Machac vei turnauksen voiton nimiinsä. Machac kaatoi läpi viikon kovia pelaajia ja sai finaalissakin kovan haasteen eteensä. 

Tshekin 22-vuotias Tomas Machac nappasi haastajaturnauksen voiton Ranskan Orleansissa nimiinsä. Machac tienasi voitostaan 125 ATP-pistettä ja lähes 20 tuhatta euroa palkintorahaa.

Machac kaatoi turnauksen loppuottelussa loukkaantumisista nuorella urallaan reilusti kärsineen Iso-Britannian Jack Draperin tiukassa kolmieräisessä taistossa. Machac vei ottelun 6-4, 4-6, 6-3 -erin.

Ottelussa nähtiin runsaasti syötönmurtoja. Ensimmäisessä erässä niitä oli yhteensä viisi, kun Machac menetti syöttönsä kahdesti ja mursi kolmesti. Toisessa erässä tilanne rauhoittui, kun Draper otti vain yhden murron seitsemänteen peliin ja vei erän 6-4 -lukemin nimiinsä.

Kolmannessa erässä tiukka taistelu jatkui. Draper sai murtopallon 3-3 -tilanteessa, mutta ei onnistunut käyttämään sitä hyödykseen. Heti seuraavassa pelissä Machac mursi britin syötön ja pääsi syöttämään ottelun nimiinsä.

Machac jatkaa kauttaan tällä viikolla Mouilleron-le-Captifin haastajaturnauksessa. Tshekkitähti kohtaa ensimmäisellä kierroksella Hollannin Gijs Brouwerin. Machac on kisassa kahdeksanneksi sijoitettu pelaaja. Draper on mukana samassa turnauksessa ja pelaa ensimmäisellä kierroksella Tshekin Jakub Mensikiä vastaan. Draper on kisassa sijoitettu seitsemänneksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis