Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tyly Alcaraz teki Norjan tennistähdestä selvää jälkeä! – Luvassa hurjat välierät

Espanjan Carlos Alcaraz Pekingin ATP-kisan välierään.
AOP

Kiinassa pelataan tällä viikolla päätökseen ATP-500 -tason kilpailu. Pekingissä pelattavassa turnauksessa selvitettiin maanantaina välierään pääsevät pelaajat. Välierät ovat luvassa tiistaina. Välieristä voidaan odottaa hurjia taisteluita, kun otteluparit ovat mitä parhaimpia puolivälierien jälkeen.

Espanjan Carlos Alcaraz näytti Pekingin ATP-turnauksessa miksi nuorisotähti on kaksinkertainen Grand Slam -voittaja. Alcaraz murskasi omassa ottelussaan Norjan ykköspelaaja Casper Ruudin suoraan kahdessa erässä nopeaan tahtiin.

Ensimmäisessä erässä Ruud karkasi murrolla johtoon, mutta Alcaraz mursi tämän jälkeen kahdesti norjalaisen syötön ja vei erän 6-4 -lukemin. Toisessa erässä Ruudilla oli vaikeuksia syöttönsä kanssa tai lähinnä Alcarazin palautusten kanssa.

Espanjalainen onnistui murtamaan heti norjalaisen toisen syöttövuoron erässä todella pitkän taistelun jälkeen neljännellä murtopallolla. Tämän jälkeen pelaajat pitivät kolme kertaa putkeen syöttönsä, kunnes Alcaraz otti erän toisen ja ottelun neljännen murron seitsemännessä pelissä. Tämän jälkeen espanjalainen pääsi syöttämään ottelun kotiin.

Alcaraz kohtaa välierässä Italian Jannik Sinnerin, joka kaatoi Bulgarian kokeneen Grigor Dimitrovin kolmessa erässä. Avauserän Sinner vei yhdellä murrolla 6-4 -pelein.

Toisessa erässä italialainen sai kahdeksan murtopalloa, mutta ei onnistunut käyttämään näistä yhtäkään, vaikka Dimitrov syötti useasti murtopalloon kakkossyötön. Lopulta bulgarialainen käytti kolmesta murtopallostaan viimeisen ja hoiteli erän 6-3 -pelein nimiinsä.

Päätöserässä Sinner oli jälleen murtojen osalta tehokas murtamalla kahdesti Dimitrovin syötön ja vieden erän 6-2 -lukemin.

Toisessa välierässä Venäjän Daniil Medvedev kohtaa Saksan Alexander Zverevin. Zverev kaatoi kolmessa erässä Chilen Nicolas Jarryn omassa puolivälierässään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis