Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Pekingin ATP-kisan mestaruus Italiaan! – “Hurja taistelu…”

Italian tennistähti Jannik Sinner.
AOP

Kiinassa on pelattu viime viikkoina lukuisia ATP-kisoja ja suurin on alkanut tällä viikolla. Shanghain Masters-turnaus polkaistiin käyntiin keskiviikkona. Turnauksessa on 32 sijoitettua pelaajaa, jotka kaikki aloittavat kisansa vasta toiselta kierrokselta. Turnauksessa kärkisijoitettujen pelaajien joukkoon kuuluvat Pekingin ATP-500 -tason turnauksen loppuottelussa pelanneet Italian Jannik Sinner ja Venäjän Daniil Medvedev.

Italian Jannik Sinner otti todella komean turnausvoiton Kiinan Pekingissä. Sinner kaatoi ATP-500 -tason turnauksen loppuottelussa Venäjän Daniil Medvedevin suoraan kahdessa erässä tiukan otatuksen jälkeen. Sinner vei molemmat erät nimiinsä katkaisupelin kautta eikä ottelussa nähty yhtään syötönmurtoa.

Avauserässä Sinner antoi viidennessä pelissä yhden murtopallon venäläiselle ja Medvedev vastaavasti kaksi murtopalloa kahdeksannessa pelissä italialaiselle, mutta kumpikaan ei onnistunut murrossa. Katkaisupelissä Sinner karkasi nopeaan tahtiin 5-0 -johtoon ja vei tämän lopulta 7-2 -lukemin nimiinsä.

Toisessa erässä Sinner sai kolme murtopalloa heti Medvedevin toisessa syöttövuorossa, mutta ei onnistunut käyttämään näitä hyödykseen. Omassa syötössään italialainen oli erinomainen toisenkin erän aikana, sillä Medvedev sai vain kolme pistettä ennen katkaisupeliä. Katkaisupeli meni samoin 7-2 -lukemin Sinnerille, kuten ensimmäisessäkin erässä.

Sinner tienasi turnauksen voitosta 500 ATP-pistettä ja lähes 700 tuhatta dollaria.

Italialainen on Shanghain Masters-turnauksessa sijoitettu kuudenneksi ja kohtaa toisen kierroksen ottelussa Yhdysvaltain Marcos Gironin. Medvedev on sijoitettu turnauksessa toiseksi ja kohtaa Chilen Cristian Garinin toisen kierroksen ottelussa. Pelaajat ovat törmäyskurssilla turnauksen puolivälierävaiheessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis