Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

NFL-viikko käyntiin! – Chicago Bearsin nollaputki poikki?

Chicago Bearsin Justin Fields.
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon pääsarjassa NFL:ssä käynnistetään viides otteluviikko. Otteluviikko käynnistyy Yhdysvaltain pääkaupungista Washingtonista, kun uuteen omistukseen kesällä päätynyt Washington Commanders isännöi Chicago Bearsia. Bears on toinen sarjan kahdesta joukkueesta jolla ei ole vielä ainuttakaan voittoa tilillä.

Ron Riveran valmentama Washington Commanders hävisi viime viikolla todella tiukan otatuksen Philadelphia Eaglesille.  NFC:n itäisen divisioonan sisäisessä ottelussa Eagles oli lopulta vahvempi 34-31 -lukemin jatkoajalle venyneessä ottelussa. Eaglesille voiton ratkaisi potkasija Jake Elliott. Tappio oli Commandersille jo toinen putkeen, sillä kaksi viikkoa sitten Commanders jäi kolmeen pisteeseen Buffalo Billsin murskavoitossa.

Matt Eberflustin toinen kausi Bearsin päävalmentajana ei ole sujunut suunnitelmien mukaan. Joukkue on hävinnyt kaikki neljä kauden ensimmäistä otteluaan. Viime viikolla joukkue johti jo reilusti toista tuskien taivalta juoksevaa Denver Broncosia vastaan, mutta onnistui häviämään Commandersin tavoin kolmella pisteellä.

Kauden aiemmat tappiot ovat tulleet Green Bay Packersille, Tampa Bay Buccaneersille ja Kansas City Chiefsille. Neljään otteluun Bears on tehnyt yhteensä 75 pistettä, kun vastustajat ovat tehneet 137 pistettä.

Bearsin pelinrakentaja Justin Fields on tehnyt tällä kaudella heittämällä seitsemän touchdownia. Syötönkatkoja paljon otteluissa juokseva Fields on heittänyt viisi. Ykköskohde hyökkäyksessä on ollut sisempi laitahyökkääjä Cole Kmet. Kmetille Fields on heittänyt 24 kertaa ja näistä Kmet on ottanut 18 koppia. Viikko sitten Kmet koppasi kaksi touchdownia Broncosia vastaan.

Commandersin pelinrakentaja Sam Howell on ollut jopa yllättävän hyvä. Howell on heittänyt alkukaudesta pallot 67,1 prosentin varmuudella perille. Touchdowneja Howell on heittänyt neljä ja syötönkatkoja viisi.

Commandersin suurin ase hyökkäyksessä on ollut kolme touchdownia juossut Brian Robinson jr. Howellin ykköskohde heittohyökkäyksessä on ollut tähtilaitahyökkääjä Terry McLaurin. Howell on heittänyt McLaurinille 26 kertaa ja näistä kopiksi on kääntynyt 21. McLaurinilla on kasassa yksi touchdown.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo