Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jättimäinen yllätys! – Tenniksen supertähti jäi täysin jyrän alle

Venäjän Roman Safiullin selvitti tiensä Chengdun ATP-finaaliin.
AOP

Tenniksen kauden toiseksi viimeinen Masters-1000 -turnaus on käynnistynyt tällä viikolla Kiinan suurkaupunki Shanghaissa. Turnauksessa on mukana 96 pelaajaa ja näistä 32 oli sijoitettu kaavioon. Sijoitetut pelaajat aloittivat turnauksen toiselta kierrokselta eli perjantaina ja lauantaina kärkipelaajat ovat ensi kertaa tulessa. Sijoitettuja pelaajia lähti heti perjantaina isolla kädellä laulukuoroon.

Venäjän Roman Safiullin jatkaa vahvaa menoaan ATP-kiertueella. Safiullin kaatoi Shanghain Masters-turnauksessa ensimmäisellä kierroksella Iso-Britanniaa edustavan skotlantilaisen Andy Murrayn tylysti kahdessa erässä 6-3, 6-2 -erin. Sama meno jatkui toisella kierroksella, kun vastassa oli Saksan tennisylpeys Alexander Zverev. Safiullin murskasi Zverevin suoraan kahdessa erässä 6-3, 6-1 -erin. Venäläinen mursi saksalaisen syötön ottelussa neljä kertaa.

Miehet kohtasivat toisensa Chengdun ATP-250 -tason turnauksen finaalissa reilu viikko sitten. Tuon turnauksen finaalia venäläinen johti jo erällä ja murrolla, mutta hävisi lopulta kolmieräisen taiston. Safiullin jäi tämän turnauksen jälkeen tauolle, kun Zverev pelasi Pekingissä ATP-500 -kisan.

Pekingin turnauksessa saksalainen selvitti tiensä välieriin, mutta hävisi finaalissa Jannik Sinnerille taipuneelle Daniil Medvedeville suoraan kahdessa erässä. Medvedev ja Sinner aloittavat Shanghain Masters-turnauksen lauantaina.

Safiullin kohtaa turnauksen kolmannella kierroksella US Openin välierään yltäneen Ben Sheltonin. Shelton kaatoi omassa toisen kierroksen ottelussa Espanjan massajyrä Jaume Munarin suoraan kahdessa erässä 6-4, 6-4. Shelton mursi espanjalaisen syötön ottelussa kahdesti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis