Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Mercedes-tähdeltä kehut kilpakumppanille: “Täysi oikeus nauttia tilanteesta”

Max Verstappen
AOP

F1:n seitsenkertainen maailmanmestari, Lewis Hamilton hehkuttaa kilpakumppaniaan Max Verstappenia. Hamiltonin mukaan Red Bullin tähtikuljettaja on nostanut koko lajin uudelle tasolle.

Max Verstappenilla on mahdollisuus varmistaa kolmas peräkkäinen maailmanmestaruutensa tänä viikonloppuna Qatarissa.

Red Bullin RB19 on ollut omissa nopeuksissaan tänä vuonna ja tiimi on voittanut tähänastisista 16 kisasta 15. Näistä Verstappen on vienyt nimiinsä peräti 13.

Kolmannen mestaruuden voittaminen tarjoaa Verstappenille tilaisuuden vakiinnuttaa paikkansa lajin legendana. Mercedes-tähti, Lewis Hamilton ei halua suoraan verrata Verstappenia aiempiin mestareihin, mutta antaa silti tälle vuolaat kehut.

– En halua rankata häntä, sillä kaikilla on omat mielipiteensä (kaikkien aikojen parhaista kuljettajista). Hän on kuitenkin vakiinnuttanut asemansa lajin huipulla ja tehnyt upeaa työtä käytössään olevilla työkaluilla.

– Hän ja heidän koko tiiminsä on ollut ilmiömäisessä iskussa tänä vuonna. He ovat nostaneet riman uudelle tasolle. Kilpailijana meidän on löydettävä kehityskohteet, jotta voimme haastaa heidät tulevaisuudessa. Toivottavasti onnistumme siiinä jossain vaiheessa.

– Heillä on täysi oikeus nauttia tilanteesta, sillä he ovat tehneet rajusti töitä sen eteen.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1