Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

NFL-tähdeltä jättimäinen ottelu! – Yli 200 jaardia

Chicago Bearsin D.J. Moore keräsi kolme touchdownia ja yli 200 jaardia.
AOP

Amerikkalaisessa jalkapallossa NFL:ssä saatiin kauden viides peliviikko käyntiin todella hienolla ottelulla. Yhdysvaltain pääkaupungin Washington Commanders isännöi vielä voitoitta ollutta Chicago Bearsia. Commanders oli hävinnyt ennen tätä ottelua kaksi edellistä ottelua putkeen, joten joukkue mieli takaisin voittojen tielle. Toisin kuitenkin kävi.

Matt Ebeflusin valmentama Chicago Bears otti viimein kauden ensimmäisen voiton NFL:ssä. Bears murskasi vierasnurmella Washington Commandersin tylysti 40-20 -lukemin. Tauolla johto oli jo murskaava, sillä Bears johti ottelua 27-3 -lukemin

Bearsin voiton takuumies ottelussa oli tähtilaitahyökkääjä D.J. Moore, joka teki ottelussa kolme touchdownia ja eteni yli 200 jaardia. Pelinrakentaja Justin Fields heitti kohti Moorea yhteensä kymmenen kertaa. Näistä Moore otti kahdeksan koppia edeten yhteensä 230 jaardia. Leijonanosa kaikista Fieldsin keräämistä heittojaardeista tuli Moorelta, sillä Fields onnistui ottelussa 15 heitossa ja sai tililleen 282 jaardia. 42 jaardia meni touchdownin tehneelle Cole Kmetille ja loput kymmenen Robert Tonyanille.

Vieraiden voiton salaisuus piili juoksupuolustuksessa, sillä Commanders juoksi ottelussa vain 29 jaardia. Pelinrakentaja Sam Howell juoksi neljällä yrityksellä 19 jaardia ja ykköskeskushyökkääjä Brian Robinson jr. vain kymmenen jaardia kuudella kannolla. Howell onnistui ottelussa 37 heitossa ja keräsi 388 jaardia. Eniten kiinniottoja otti sisempi laitahyökkääjä Logan Thomas. Thomas nappasi yhdeksän koppia 11 heitosta ja keräsi 77 jaardia. Thomas nappasi ottelussa myös yhden touchdownin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo