Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Onko tässä Shanghain suurin voittajasuosikki? – “Aina, kun hän on mukana…”

Carlos Alcaraz
AOP

Daniil Medvedev pitää Carlos Alcarazia Shanghai Mastersin suurimpana voittajasuosikkina. Venäläispelaaja vertaa Alcarazia nuoreen Novak Djokoviciin.

Daniil Medvedevin urakka Shanghain Masters-turnauksessa tuli päätökseensä, kun Sebastian Korda osoittautui vahvemmaksi erin 7-6, 6-2.

Turnaus järjestettiin edellisen kerran vuonna 2019, jolloin Medvedev vei sen nimiinsä. Näin ollen venäläistähti ei onnistunut puolustamaan titteliään.

Medvedeville tarjoutui ottelun ensimmäisessä erässä kolme eräpalloa, joita hän ei kuitenkaan pystynyt käyttämään.

Toisessa erässä vaakauppi kääntyi lopullisesti Kordan hyväksi hänen onnistuttuaan murtamaan Medvedevin syötön. Ottelu oli ohi alle puolessatoista tunnissa venäläisen jäätyä kauas parhaastaan.

Medvedeviltä kysyttiin pelin jälkeen mielipidettä turnauksen suurimmasta ennakkosuosikista.

– Vaikea sanoa. Sanoisin, että yleisesti ottaen, jos puhutaan tämänhetkisestä tilanteesta, Carlos (Alcaraz) on tällä hetkellä sellainen pelaaja kuin Novak (Djokovic) ja Rafa (Rafael Nadal) olivat aiemmin. Aina kun hän on mukana, hän on suurin, tai kun Novak on mukana, toinen kahdesta suurimmasta voittajasuosikista, Medvedev tuumi Sportskeedan mukaan.

Jannik (Sinner) on myös loistavassa kunnossa. Katsotaan, miten hän pystyy fyysisesti sopeutumaan, sillä hän pelasi viime viikolla myös Pekingissä. Sanoisin, että he ovat kaksi suurinta suosikkia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis