Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

NFL:n mestarisuosikilta myrskyvaroitus! – “Ylivertainen esitys”

San Francisco 49ersin George Kittle teki kolme touchdownia.
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon Yhdysvaltain ykkössarja NFL:ssä nähtiin maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa melkoinen esitys. Yksi sarjan suurimmista mestarisuosikeista eli San Francisco 49ers murskasi 1990-luvun klassikossa Dallas Cowboysin Levi’s Stadiumilla yli 30 pisteen erolla. Kotijoukkueen supertähdet olivat ilmiliekeissä.

Kyle Shanahanin valmentama San Francisco 49ers jatkoi voittoputkeaan kauden alusta jo viiteen. Viime vuonna NFC:n konferenssifinaalissa Philadelphia Eaglesille kaatunut 49ers on ainut joukkue Eaglesin ohella tämän kauden NFL:ssä, jolla on vain voittoja viiden otteluviikon jälkeen. 49ers kaatoi omassa viidennen viikon ottelussa Dallas Cowboysin tylysti 42-10 -lukemin tekemällä yhteensä kuusi touchdownia ottelussa.

Eagles kaatoi omassa ottelussaan Los Angeles Ramsin 23-14 -lukemin vieraissa, joten taistelu konferenssin voitosta käy kuumana. Joukkueet kohtaavat toisensa runkosarjassa viikolla 13 eli sunnuntaina 3. joulukuuta.

49ersin tähtipelinrakentaja Brock Purdy pelasi ottelussa vain reilut 45 minuuttia ennen kuin Shanahan laittoi kakkoset kentälle ottelun oltua jo ratkennut. Purdy heitti ottelussa neljä touchdownia ja yhteensä 252 jaardia. Tähtijuoksija eli keskushyökkääjä Christian McCaffrey teki ottelussa touchdownin ja keräsi 19 kannolla yhteensä 51 jaardia, mikä on lukemana vaisu. McCaffrey eteni kahdella kopilla yhteensä 27 jaardia.

Joukkueen tähtihyökkääjä George Kittle sai ottelussa neljä heittoa ja otti näistä kolme kiinni. Jokainen kiinniotettu heitto päätyi touchdowniksi. Kittlelle kertyi ottelussa 67 jaardia.

Cowboysin pelinrakentaja Dak Prescott oli koko illan ongelmissa 49ersin raudanlujan puolustuksen kanssa. Prescott heitti ottelussa yhteensä 153 jaardia ja onnistui 14 heitossa. Prescott sai tililleen yhden touchdownin ja hurjat kolme syötönkatkoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo