Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtanen hakee menestystä Slovakiasta! – Vastassa heti meritoitunut ATP-pelaaja

Otto Virtanen valloitti Lillen Challenger turnauksen.
AOP

Slovakiassa pelataan tällä viikolla ATP-kiertueen haastajatason turnaus. Turnauksessa on jaossa voittajalle yhteensä 125 ATP-pistettä ja palkintorahaa yhteensä 1,45 miljoonaa euroa. Mukana turnauksessa on myös Suomen kakkospelaaja eli Otto Virtanen. Virtasella on loppuviikosta edessään Tukholman ATP-turnauksen karsinnat, jos menestystä Slovakiassa ei tule.

Suomen Otto Virtanen on noussut ATP-listalla maanantaina sijalle 118, mikä on vielä hieman heikompi tulos kuin suomalaisen ennätys. Virtanen hävisi viime viikolla Ranskassa pelatussa turnauksessa ensimmäisen kierroksen ottelunsa ykkössijoitetulle Hugo Gastonille johdettuaan erällä ja murrolla ottelua.

Tällä viikolla vastus kokonaisuudessaan kovenee, sillä Bratislavassa on mukana paljon normaalisti ATP-kiertueen turnauksia kiertäviä pelaajia. Turnauksen ykkössijoitettu pelaaja on Itävallan Dominic Thiem, joka on voittanut urallaan muun muassa Grand Slamin. Virtanen oli muutaman ATP-rankingin sijan päässä sijoitetuksi tulemisesta, joka olisi tarkoittanut hieman helpompaa tietä puolivälieriin.

Nyt Virtanen sai kovan vastuksen ensimmäiselle kierrokselle, kun vastassa on Iso-Britannian Liam Broady. Broady on kisassa viidenneksi sijoitettu pelaaja. Mikäli Virtanen selvittää tiensä puolivälieriin, niin siellä vastassa odottaa ykkössijoitettu Thiem.

ATP-listalla sijalla 104 oleva Broady pelasi viimeksi syyskuun lopulla St. Tropezin haastajaturnauksessa Ranskassa ja eteni finaaliin. US Openissa Broady oli karsinnoissa kolmannella kierroksella, mutta ei päässyt sisään itse turnaukseen. Wimbledonissa Broady oli kolmannella kierroksella. Lontoon kisa sujui erinomaisesti, sillä Broady kaatoi toisella kierroksella Norjan Casper Ruudin, mutta kolmannella kierroksella Kanadan Denis Shapovalov oli liian kova haaste.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis