Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Shanghain Masters-turnauksessa kahdeksan jäljellä! – Ykkössijoitettu katsomoon

Grigor Dimitrov kaatoi Daniil Medvedevin.
AOP

Kiinassa pelataan tällä viikolla päätökseen idän kiertueen ainut Masters-1000 -turnaus. Turnausta on pelattu viime viikosta alkaen Kiinan Shanghaissa. Turnauksessa on käynyt tähtipelaajien osalta iso kato, sillä vain yksi kahdeksan joukkoon sijoitettu pelaaja on enää jäljellä. Puolivälierissä on mukana seitsemän sijoitettua pelaajaa. 

Keskiviikkona Shanghain Masters-1000 -turnauksessa selvitettiin yläkaavion puolivälieräparit. Aamun otteluissa Suomen aikaa voiton veivät Chilen Nicolas Jarry, joka kaatoi kolmieräisessä Argentiinan Diego Schwartzmanin. Toisessa aamun ottelussa Ranskan Ugo Humbert murskasi suoraan kahdessa erässä ja 15 pelissä Yhdysvaltain J.J. Wolfin.

Iltapäivällä nähtiin jättimäinen yllätys, kun Bulgarian Grigor Dimitrov nousi erän takaa ykkössijoitettua Carlos Alcarazia vastaan voittoon. Dimitrov pääsi syöttämään avauserää nimiinsä 5-4 -tilanteessa, mutta menetti tässä vaiheessa syötön kahdesti putkeen ja hävisi erän 7-5 -lukemin.

Bulgarialainen sisuuntui tästä ja vei kylmäävästi toisen erän kahdella murrolla 6-2 -lukemin. Päätöserässä. Dimitrov sai jälleen aikaisen murron, joka piti loppuun asti. Dimitrov kohtaa omassa puolivälierässään Jarryn perjantaina.

Dimitrovin ja Alcarazin jälkeen kentälle astelivat Yhdysvaltain Tommy Paul sekä Venäjän Andrey Rublev. Rublev voitti ottelun suoraan kahdessa erässä 7-5, 7-5 -lukemin. Avauserässä Rublev oli jo murron perässä, mutta nousi tasoihin ja ohi. Toisessa erässä edettiin tasatahtiin 5-5 -tilanteeseen asti, jolloin venäläinen nappasi tarvittavan murron. Rublev kohtaa perjantain puolivälierässä ranskalaisen Humbertin.

Torstaina pelattavissa puolivälierissä Puolan Hubert Hurkacz kohtaa Unkarin jättiyllättäjä Fabian Maroszanin. Toisessa puolivälierässä nähdään vain Yhdysvaltain miehiä, kun syöttötykki Ben Shelton saa haasteen Sebastian Kordalta. Korda on kaatanut turnauksen hallitsevan mestarin Daniil Medvedevin jo tämän turnauksen kuluessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis