Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Williamsin tallipäälliköltä päivitys veitsen terällä olevan F1-tulokkaan tulevaisuudesta

Williamsin tallipäällikkö James Vowles
AOP

Williamsin tallipäällikkö James Vowles kertoi, että F1-tulokas Logan Sargeantin tulevaisuudesta ei tehdä päätöstä ennen kauden loppua.

Nuorella yhdysvaltalaiskuljettajalla on ollut vaikea kausi F1-sarjassa. Tulokaskauttaan ajava Logan Sargeant on kuljettajien MM-sarjassa jumbona. Pisteitä kerättynä kauden 17 osakilpailusta nuorukaisella on pyöreät nolla.

Miehen päätä ollaan aseteltu pölkylle jo useamman viikon ajan ja moni odotti miehelle potkuja jopa vielä kauden aikana. Williamsin tallipäällikkö James Vowles on kuitenkin kertonut, että nuorukainen saa mahdollisuuden tehdä näyttöjä ainakin kauden loppuun saakka.

Vowlesin mukaan olisi epäreilua, ellei nuorukainen saisi mahdollisuutta todistaa itseään tai saavuttaa asettamiaan tavoitteita ainakin koko kauden ajan. Näinpä Williamsilla ei miehen kohtalosta siis päätetä ainakaan ennen kuin kausi on ajettu päätökseen.

– Epäilen, että se tapahtuu kauden loppussa, Vowles totesi Sky Sports F1:lle, kun häneltä kysyttiin, milloin tiimi tekee päätöksen Sargeantin suhteen.

– Olemme jo sitoutuneet tähän suuntaan millä nyt olemme. Hänellä on tavoitteita saavutettavana ja olisi väärin päättää toisin tässä vaiheessa.

Sargeantin epäjohdonmukaiset otteet ovat tällä kaudella johtaneet useasti virheisiin ja kolareihin. Siinä Vowlesin mukaan nuorukaisella on parannettavaa. Vauhti autossa on kohdillaan, nyt vaaditaan Sargeantin esityksiin parannusta.

Sargenatilla on vielä neljä osakilpailua aikaa parantaa otteitaan ja avata pistetilinsä. Seuraavan kerran F1-sarjaa ajetaan lokakuun lopussa 27.-29.10. Meksikossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1