Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

18 ässää! – Puolan syöttötykki eteni Shanghaissa välieriin

Puolan Hubert Hurkacz Shanghaissa välieriin.
AOP

Kiinassa pelattavassa Shanghain Masters-turnauksessa on ensimmäinen neljästä välieräpelaajasta selvillä. Puolan Hubert Hurkacz jatkoi hurjaa virettään ja kaatoi turnauksen suurimman yllättäjän puolivälierässä nihkeän alun jälkeen. Hurkacz kohtaa välierässä yhdysvaltalaisen pelaajan.

Torstaina käynnistettiin Kiinan suurkaupungin Shanghain Masters-turnauksen puolivälierät. Ensimmäinen puolivälierä pelattiin Puolan 16. sijoitetun Hubert Hurkaczin ja kisan suurimman yllättäjän Unkarin Fabian Maroszanin välillä. Hurkacz vei ottelun lopulta kolmieräisen taistelun jälkeen 4-6, 6-1, 6-3 -lukemin.

Loistavasta ykkössyötöstään tunnettu puolalainen pommitti otteluun 18 ässää. Ottelu pelattiin suljetun katon alla, joten olosuhde oli puolalaisen puolella.

Ottelun avauserässä Maroszan sai varhaisen murron ja heti kahteen ensimmäiseen puolalaisen syöttövuoroon murtopallon. Jälkimmäisen unkarilainen onnistui käyttämään hyödykseen.

Hurkacz otti murron myöhemmin erän aikana takaisin kahdeksannessa pelissä, mutta Maroszan mursi välittömästi takaisin ja pääsi syöttämään erän kotiin. Puolalaisella oli yksi murtopallo unkarilaisen syöttövuorossa, mutta ei onnistunut käyttämään tätä hyödykseen.

Toisessa erässä ottelun kulku muuttui merkittävästi. Hurkacz antoi omissa syötöissään vain neljä pistettä Maroszanille ja onnistui murtamaan tämän syötön kahdesti kolmella yrittämällä.

Kolmas erä käynnistyi tasaisissa merkeissä. Maroszan sai huiman mahdollisuuden murtoon kuudennessa pelissä, mutta Hurkacz syötti murtopallon ässällä pois. Seitsemännessä pelissä puolalainen mursi unkarilaisen syötön nollille ja otti tukevan otteen erä-, ja otteluvoittoon. Lopulta Hurkacz mursi toistamiseen Maroszanin syötön erän yhdeksännessä pelissä ja otti erän nimiinsä 6-3 -lukemin.

Hurkacz kohtaa välierässä joko Ben Sheltonin tai Sebastian Kordan. Yhdysvaltalaiset tykit kohtaavat kello 13.30 alkavassa päivän jälkimmäisessä puolivälierässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis