Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Unkarilainen tennislupaus hurjaan testiin! – Shanghain Mastersissa ensimmäiset puolivälierät

Unkarin Fabian Maroszan kovassa testissä.
AOP

Tenniksen ATP-kiertueella käynnistyy torstaina Kiinassa pelattavan Shanghain Masters-turnauksen puolivälierät. Shanghain Masters-turnauksen puolivälierät pelataan torstain ja perjantain aikana pois alta. Kumpanakin päivänä ohjelmassa on kaksi ottelua. Torstaina pelataan kaksi todella mielenkiintoista ottelua, kun kentällä nähdään syöttötykkejä.

Kiinassa Shanghain Masters-turnaus huipentuu tänä viikonloppuna. Unkarin Fabian Maroszan on ainoana sijoittamattomana pelaajana mukana kahdeksan parhaan joukossa. Keväällä tennismaailmaa jättimäisellä voitolla massakenttäturnauksessa Carlos Alcarazista järisyttänyt Maroszan joutuu kovaan testiin omassa puolivälierässä. Maroszan kohtaa torstain ensimmäisessä ottelussa Puolan Hubert Hurkaczin.

Maroszan on ollut eriomainen tässä turnauksessa, sillä kolme ensimmäistä ottelua 24-vuotias unkarilainen vei suoraan kahdessa erässä. Neljännen kierroksen ottelussa Maroszan tarvitsi kolme erää Norjan Casper Ruudin kaatamiseen. Unkarilainen on kaatanut jo kaksi sijoitettua pelaajaa matkalla puolivälierään.

Hurkacz pääsi aloittamaan turnauksen suoraan toiselta kierrokselta sijoitettuna pelaajana. Puolalainen on kaatanut turnauksessa vain peruspelaajia, mutta joutui neljännen kierroksen ottelussaan todella ahtaalle Kiinan Zhizhen Zhangin kanssa voittamalla ottelun vasta ratkaisuerän katkaisupelissä.

Päivän myöhemmässä puolivälierässä kohtaa kaksi Yhdysvaltain tähtipelaajaa. ATP-rankingissa 20. oleva 21-vuotias Ben Shelton saa kovan haasteen Sebastian Kordalta.

Shelton aloitti turnauksen toiselta kierrokselta kaatamalla Espanjan Jaume Munarin suoraan kahdessa erässä. Kolmannella kierroksella syöttötykki joutui kovassa lyönnissä olevan Venäjän Roman Safiullinin käsittelyyn, mutta käänsi ottelun kolmessa erässä nimiinsä. Neljännellä kierroksella Shelton kaatoi vastikään Pekingin turnauksen voittaneen Jannik Sinnerin erätappion jälkeen kolmessa erässä.

23-vuotias Korda on ATP-listalla sijalla 26. Korda ei ole turnauksessa vielä hävinnyt erääkään. Matkalla puolivälierään on kaatunut Kiinan Bu Yunchaokete, Venäjän supertähti, turnauksen hallitseva mestari Daniil Medvedev ja Argentiinan Francisco Cerundolo.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis